Kamaszok milyen mobilotok van?
Figyelt kérdés
Meg vagytok vele elégedve?2011. jún. 5. 17:22
71/85 anonim válasza:
iphone3 kb 2 éve:D
hogyne szeretném, imádom!!:D
15/L
72/85 anonim válasza:
nokia c5-03
hát nagyon durranásra számítottam :DD tudok vele netezni(nagyon lassú egyébként) 5mp-s a kamerája ,de ennyivel kimeríti a tudományát..
eredetileg x8-at akartam kérni,de én hülye ezt választottam -.-"" amúgy már majdnem egy éve van meg.
ballagásra lehet,hogy kapok egy zte skate-et :D androidos :)
14/L
74/85 anonim válasza:
Apple iPhone 4S 64GB, Samsung Galaxy Note az utóbbit csak azért vettem mert a másik telefonomat már lehetett cserélni. Így most ez a 2 telefonom van. Nagyon szeretem.
75/85 anonim válasza:
Samsung Galaxy Mini
Meg vagyok elégedve vel, nagyon szeretem! :)
77/85 anonim válasza:
ZTE Blade (Már gyengusz a mai cuccokhoz, sokszor van, hogy nem tudom használni, sőt néha netezni sem, a Wikipédián szaggat... csak pl az m.prohardver.hu-t tudom úgy ahogy nézegetni.)
Terv: Sony Ericsson Xperia S vagy Motorola RAZR
79/85 anonim válasza:
nokia C7 szürke színben
imádom :P
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!