Kamaszok milyen mobilotok van?
Figyelt kérdés
Meg vagytok vele elégedve?2011. jún. 5. 17:22
11/85 anonim válasza:
Iphone 4. :D Egy versenyen nyertem (ez volt a fődíj). Nagyon szeretem. Előtte x10 mini prom volt. Azt is szerettem de ez sokkal jobb. ^^
12/85 anonim válasza:
Samsung S5230 már kezdem nem szeretni,mert gyorsan lemerül és mert néha nem reagál az érintésre.2010 júniusában kaptam.
13/85 anonim válasza:
Egy LG GT400as érintősöm van amit karácsonyra kaptam. Megvagyok elégedve vele
14/85 anonim válasza:
nekem nOKIA 5230 es utalom a vilag legszarabb teloja 1 honapja van csak meg de szerencsere evvegere kapok sony ericsson vivaz prot
15/85 anonim válasza:
LG GM360 Viewty Snap. Megfelel :)
16/85 anonim válasza:
Samsung S7070 (Samsung Diva)
fehér színű és már egy éve megvan, de még mindig nagyon imádom *-*
17/85 anonim válasza:
Samsung s8500 Wave és Nokia 7373. Wave előtt Nokia 6300 volt, de mostmár apué. :)
Imááááádom mind2t. A wave-t azért, mert érintős és nagyon okos, a Nokiát meg azért, mert szép csajos, és illik a stílusomhoz.
14/L
18/85 anonim válasza:
nekem lg kp 500 van és egy samsung galaxy tab(asszem az is tekónak számítxd)
19/85 anonim válasza:
Nokia N82 szürke:) kicsit divatjamúlt de én nagyon szeretem:X looove(L)
20/85 anonim válasza:
Sony Ericsson c902 és én nagyon szeretem mert nagyon jó képeket lehet vele csinálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!