Kamaszok milyen mobilotok van?
karácsonyr aújat kérek mert
elromlott a fülhallgatója, az akksija, a fényképezője, karcos, elmegy a hang, kb. 5 óra alatt lemerül, és nem engedelmeskedik.
szval karira újat kérek, addig kibírom
Sony ericcson Elm [link]
Teljesen jó. Karácsonyra kaptam, direkt nem érintőképrenyőset kértem
Most fogtok kiakadni: semmilyen! Pedig egy darabig volt, de eladtam, mert zavart, hogy nálam van. Lehet valami fóbiám van :D De teló nélkül is jól elvagyok, és mindenkivel tudom tartani a kapcsolatot.
15/l
Nokia 2760:) mint a másodiknak, csak ezüst, vagy szürke, vagy nem tudom behatárolni a színét:)Mondjuk úgyis kopik le róla a festék, szóval ezüst fehér foltokkal:D, amúgy emlékszem hogy örültem amikor 4 éve ötödikesen megkaptam:'DD, komolyan a világ legmenőbb telójának gondoltam, mert kinyitható volt:D, még most is nagyon szeretem, csak néha már elküldtem a fenébe, amiért két zeneszámmal kb. úgy megtelt a memóriája, hogy a múltkor egy sms-t nem tudtam elküldeni...:D
14L
Nokia n93 --> nekem tökéletes
vodafone 553
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!