Kamaszok milyen mobilotok van?
Figyelt kérdés
Meg vagytok vele elégedve?2011. jún. 5. 17:22
51/85 anonim válasza:
iPhone 4G
Mielott jönnek a lehurrogasok, Londonban elek, es itt tok alapok az Apple termekek, ergo olcso. Jonak jo, csak eppen kihasznalni nem tudom a tudasat.
52/85 anonim válasza:
53/85 Lollipop Girl válasza:
5 napja kaptam egy Lg gs290-et mert a nokia c3-mat ellopták.Igazából nem ilyet akartam de teljesen pozitívan csalódtam,mert nagyon megimádtam.Ez az első érintőképernyős telóm,de van h órákon át piszkálgatom.Sok rosszat olvastam,hallottam róla de én imádom.
54/85 anonim válasza:
Nokia 5310 xpressmusic, igaz hogy nem "okostelefon" de én nagyon szeretem. 13/L
(azért egy Iphone 3gs jó lenne...)
55/85 anonim válasza:
Nincs telefonom még nem is volt :D
és igen megvagyok vele elégedve :) nem akarok
56/85 anonim válasza:
Sony k510i
Már 4. éve, és még mindig bírja :D
57/85 anonim válasza:
Samsung B3410
Néha lefagy,de amúgy tökjó :)
14l
58/85 anonim válasza:
Nokia 7020. Nem szeretnék sokkal modernebbet és okosabbat, ráérek még, ha saját fizetésemből veszem.
16/L
59/85 anonim válasza:
Samsung Galaxy Ace. Azt mondják nekem olyan mint egy kicsit lebutított galaxy S :). De nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!