Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez tényleg szörnyű...

Szerintetek ez tényleg szörnyű? (Segít, setek)

Figyelt kérdés

Most vagyok 7.-es és hát az évvégim eléggé rossz lesz...

Irodalom-5

Nyelvtan-5

Fizika-4

Tesi-4

Kémia-4 vagy 5 /Még nem feleltem belőle/

Matek-4 vagy 5 /szintén mint az előzőnél/

Informatika-5

Biológia-4 vagy 5

Földrajz-4

Hittan-5

Ének-5

Történelem-5

Rajz-5

Angol-5

Tavaly csak 2 négyesem volt(matek,tesi),de most...

Muszáj bejutnom jövőre egy jó gimibe,különben Szegedre sem vesznek fel egyetemre...:S

De mostanában annyira kevés volt az időm(5 tantárgyból járok különórára+ még 1 nyelvvizsga előkészítő,zenesuli,stb és nyáron elkezdem a franciát is...)

Anya szerint ez nem jó bizonyítvány.

Szerintetek?

13L

2011. jún. 4. 18:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

jó bizonyítvány:) De 7.ben azért nem kell megszakadni a tanulásban:)

De úgyis a felvételi lesz a lényeg nem a jegyek-azok nem sokat számítanak

én 8. félévkor 4,2 voltam írtam egy nagyon jó felvételit és most a megye egyik legjobb gimnáziumába vettek fel

2011. jún. 4. 20:15
 12/22 anonim ***** válasza:
két kezemet összetenném egy ilyen bizonyítványért :D bár nekem már nem számít :D 15/L
2011. jún. 4. 20:48
 13/22 anonim válasza:
Azért én kíváncsi lennék, hogy anyukádnak milyen volt a bizonyítványa Egyébként meg simán felvesznek a gimibe, meg nem az a lényeg, hogy milyen gimibe jársz. Az érettségi eredménye számít. Egyik ismerősöm egy szakközépiskolába járt és ott érettségizett, most pedig a SZTE jár.
2011. jún. 4. 20:52
 14/22 anonim ***** válasza:

Komolyan te hülye vagy én örülnék neki h ilyen jegyim lennének (én is 7-es vagyok)

Irodalom:3

Nyelvtan :3

Fizika:2

Tesi:2

Kémia:3

Matek:3

Informatika:5

Biológia:3

Földrajz:2

Ének:5

Történelem:3

Rajz:5

Német:4

Nah erre mondanám h sz*r

2011. jún. 5. 09:47
 15/22 anonim ***** válasza:
EZ NEM ROSSZ bizonyítvány,ez tökéletes,itt nálunk mindenki 1-2-3 tanuló,néhány emberke van,akinek 5öse van...Gratulálok :)
2011. jún. 5. 10:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyébként nem vagyok túl jó véleményen az olyan szülőkről, akik elvárják a kitűnő bizonyítványt, és ezek mellett még öt különórára, nyelvvizsgaelőkészítőre és még zeneiskolába is járatják a gyereküket, mindezt TIZENHÁROM évesen. Hol van ideje így a gyereknek tényleg gyereknek lenni? Hol van ideje játszani? Ez nagyon durva szerintem. Pl. minek 13 évesen nyelvvizsgázni? Csak hogy lehessen vele büszkélkedni, hogy "az én gyerekem már általánosban nyelvvizsgázott"??
2011. jún. 5. 11:17
 17/22 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen, csak én földrajzból 5-ös vagyok meg tesiből is, énekből 4-es kémiából és biológiából és fizikából pedig még nem tudom milyen leszek. szerintem ez a bizonyítvány nagyon jó. amúgy meg én bejutottam a város legjobb gimijébe(8 osztályos) és ezzel a bizonyítvánnyal én vagyok a legjobb az osztályba, úgyhogy ne aggódj, biztos h felvesznek.(bár az én osztályom ritka hülye... mondta az egyik tanár h ennyi bukás ezen az évfolyamon még sose volt :D)anyád meg, már nem azért de nem normális.... én is tavaly csak 2-ből voltam 4-es, az is csak ének meg hittan volt, de anyum ebben az évben sem cseszett le azért, hogy mennyit rontottam. hidd el jóü ez a bizonyítvány, nem kell idegeskedni! :)
2011. jún. 5. 11:37
 18/22 :) :) :) ***** válasza:
Szerintem elég jó :)
2011. jún. 5. 13:54
 19/22 anonim válasza:
Tökéletes :) Én hetedikben örültem ha nem buktam meg xD most nekem negyedikbe remélem ilyen bizim lesz meg az érettségim is ilyen lesz :):) amúgy nagyon ügyes vagy :)
2011. jún. 10. 17:24
 20/22 anonim válasza:
Én is 13/L vagyok most hetedikes még pár napig:) Nekem 3 négyesem lesz tesiből, kémiából, föciből. Örülök neki és szerintem te is örülj mert ez egy nagyon jó bizi:) Nálunk 3 gyerek meg fog bukni matekból:( Egyébként így a felvételiből 1-2 pontot veszíthetsz úgyhogy simán felvesznek bárhova :D Egyébként állítólag ez a legnehezebb év;)
2011. jún. 12. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!