Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez tényleg szörnyű...

Szerintetek ez tényleg szörnyű? (Segít, setek)

Figyelt kérdés

Most vagyok 7.-es és hát az évvégim eléggé rossz lesz...

Irodalom-5

Nyelvtan-5

Fizika-4

Tesi-4

Kémia-4 vagy 5 /Még nem feleltem belőle/

Matek-4 vagy 5 /szintén mint az előzőnél/

Informatika-5

Biológia-4 vagy 5

Földrajz-4

Hittan-5

Ének-5

Történelem-5

Rajz-5

Angol-5

Tavaly csak 2 négyesem volt(matek,tesi),de most...

Muszáj bejutnom jövőre egy jó gimibe,különben Szegedre sem vesznek fel egyetemre...:S

De mostanában annyira kevés volt az időm(5 tantárgyból járok különórára+ még 1 nyelvvizsga előkészítő,zenesuli,stb és nyáron elkezdem a franciát is...)

Anya szerint ez nem jó bizonyítvány.

Szerintetek?

13L

2011. jún. 4. 18:46
1 2 3
 1/22 nittababy ***** válasza:
44%
hát a tavalyihoz képest nem jó egyéppként nem olyan rosszde javitás ráfért volna vagy ha még tudsz sos javíts rajta!!!sok szerencsét
2011. jún. 4. 18:50
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
bár nekem is ilyen bizim lett volna 7.ben:)
2011. jún. 4. 18:51
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
úúúristeeeeeenn -.-" Anyud belőled egy kis maximalista idegroncsot fog csinálni... ezek a jegyek nagyonjók... matekból és kémiából próbálj meg 5re lefelelni... nagyon jók ezek a jegyek..sokan a félkarjukat adnák ezért a biziért.
2011. jún. 4. 18:52
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
ez nagyon jó bizonyítvány, efelől ne legyenek kétségeid. bármelyik gimnáziumba be fogsz jutni, és utána egyetemre is.csak gratulálni tudok, és édesanyádnak is, hogy ilyen szorgalmas lánya van.
2011. jún. 4. 18:54
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Hát te nem vagy normális. -.- Már bocs hogy ezt mondom de a tinik nagy része örülne ha ilyen bizonyítványa lenne. Nekem is lesznek ötöseim meg négyeseim de lehet h matekból nem kapom meg a négyest és hármas leszek. Na és? Lehet hogy 1 hármas becsúszik hát istenem! Nem kell azért ilyen véresen komolyra venni. :D
2011. jún. 4. 18:54
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem túl sok terhet veszel a válladra ezzel a sok tanulással.

nem értem azokat a szülőket akik annyira ragaszkodnak ahhoz hogy MÁRPEDIG KITŰNŐNEK KELL LENNED.

2011. jún. 4. 18:55
 7/22 A kérdező kommentje:

Az a gond,hogy félévkor nagyon beteg lettem,heteket töltöttem kórházban és ott nem sikerült annyira pótolnom a dolgokat és kicsit lemaradtam...

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

2011. jún. 4. 18:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben a rossz? Nekem sose volt ilyen bizonyítványom, pedig nem tartott soha senki butának.

Egyrészt: nem csak a kitűnő tanulókat veszik fel jó gimnáziumba, tudtommal felvételi is van, és azért néhány négyes tényleg nem számít.

Másrészt: az egyetemet állatira marhára rohadtul (és még nem tudom hova fokozzam) nem érdekli, hogy te egy "jó" gimnáziumban érettségiztél-e vagy egy "rossz" gimnáziumban, tekintve, hogy a tananyag ugyan az mindenhol, az érettségi pedig mindenhol érettségi, és csak és kizárólag a pontok számítanak, nem az, hogy melyik iskolába jártál.

2011. jún. 4. 18:58
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

már megbocsáss de anyud úgytűnik maximalistát nevel belőled és tiszta ideg leszel ha nem kitűnő bizid lesz...

EZ NAGYON JÓ BIZI!!!!!!Bár nekem is ilyen lenne!!

Nem szörnyűű!!!!Érted??szerintem ez ahoz képest hogy 13 vagy nagyon tetszetős bizonyítvány.

2011. jún. 4. 19:42
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez nagyon jó bizonyítvány:) grat:):D

nekem rosszabb volt évvégén mégis felvettek jó gimibe:D

2011. jún. 4. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!