Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg soknak számít ez?

Tényleg soknak számít ez?

Figyelt kérdés

14éves lány vagyok, és szeretek sminkelni. Ismerősöm kérdezte, hogy mennyi sminkcuccom van én meg elmondtam

neki, és szerinte az rengeteg egy ilyen korú lánynak.

9db szemceruza

3db szemhéjtus

3db szempillaspirás

2alapozó

4körömlakk

Olynaokat modnott rám, hogy egy kis felszínes liba vagyok. Tényleg kilehetne következtetni aból egy ember tulajdonságait, hogy mennyi szemceruzája van? Szimplán csak szeretek sminkelni és imádom a színeket.

2011. máj. 29. 14:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hajjajjj én inkább nem írom le mennyi sminkcuccom van :D

Lényeg: Szerintem nem te vagy a felszínes, inkább az, aki képes annyiból megítélni valakit, hogy mennyi sminkfelszerelése van.

2011. máj. 30. 18:40
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek az ismerősöddel... Minek sminkeled magad 14 évesen? Kislány vagy még, nagyon kicsi! Azt még megértem, hogy néha eltakarod a pattanásaidat, de azért szemceruza és szemhéjtus... Kicsit vissza kéne magad fognod! Tudod, természetes szépség!
2011. jún. 2. 13:13
 23/23 anonim ***** válasza:

Na én is leírom, mennyi sminkcuccom van.

Szemceruza: 2 db, ebből az egyik két végű.

Tus: 2 db, de egyiket sem használom, mert az egyiknek tönkrement a keféje, a másik pedig egyáltalán nem fog.

Spirál: 1 db, de lassan vennem kell újat, mert hamarosan elfogy (4 hónapja használom amúgy).

Alapozó: nincs. Ha nagyon gázos a bőrőm, anyuéból kenek fel egy kicsit (ugyanolyan árnyalatú a bőrünk), de kb. 1 hónapban 1-2 nap, ha van rajtam alapozó.

Korrektor: 1 db.

Szájfény: 1 db, de nem használom.

Szőlőrúzs: abból van minimum 5 db. :D

Körömlakk: most éppen nincs.

Nem hinném, hogy a szemceruzák számából ki lehetne következtetni, hogy milyen ember vagy, stb. Az ismerősőd hülyeséget mondott.

Szintén 14/L.

2011. jún. 2. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!