Tényleg soknak számít ez?
14éves lány vagyok, és szeretek sminkelni. Ismerősöm kérdezte, hogy mennyi sminkcuccom van én meg elmondtam
neki, és szerinte az rengeteg egy ilyen korú lánynak.
9db szemceruza
3db szemhéjtus
3db szempillaspirás
2alapozó
4körömlakk
Olynaokat modnott rám, hogy egy kis felszínes liba vagyok. Tényleg kilehetne következtetni aból egy ember tulajdonságait, hogy mennyi szemceruzája van? Szimplán csak szeretek sminkelni és imádom a színeket.
Én ezek közül a szemceruzát használtam,abból volt 1 darab..de körömlakkmániás vagyok,abból volt/van kb 5-7 db:D
Soknak sok a cuccod,de ne hallgass senkire,ha anyud engedi,akkor csináld csak!:) úgyis te bánod,ha bánod..:D igen,egyébként meg lehet ítélni mindenkit a külsejéről,de felesleges,mert úgysem vezet célra^^
Nekem több van,pedig én is 14 vagyok...
Nekem is mondják,hogy hogy nézhetek ki reggelente meg smink nélkül,meg biztos tiszta ragya smink nélkül az arcom....Én az ilyeneket les*arom(már bocsánat a kifejezésért),nem érdekel,hogy mit mondanak.
1,5 éve én is vettem alapozót, 1 éve púdert is. Kb. az alapozó fele még meg van, nyílván nem használom már, mert régi, de púderből sem sok fogyott. Elkezdtem használni, szép volt, jó volt. A bőröm szinte makulátlannak tűnt, de rájöttem, hogy 14-15 évesen tök fölösleges alapozót és púdert használni. Mivel nem olyan pattanásos a bőröm, elég a korrektor. Egy jól megválasztott korrektorral könnyedén el lehet tüntetni a bőrhibákat, nekem most essence stay all day long lasting korrektorom van. Folyékony, olyan kiszerelésben kapható, mint a szájfény (az ecset is olyan) és teljesen meg vagyok elégedve vele. Abszolút eltünteti a bőrhibákat, nem is kell alapozó, se púder:)
Szóval szerintem az alapozót hagyd el, inkább egy kis korrektor a bőrhibákra. Hidd el, hálás lenne érte később a bőröd!:)
9 szemceruza, 3 tus, ha neked tetszik és kell, hát legyen. Habár én tusból, szempillaspirálból mindig egyet veszek és ha az elfogy, akkor veszek egy újat. Szemceruzából nekem is van több (fekete, sötétebb és világosabb barna, fehér, sötétebb és világosabb ezüst, kék), így ruhától függően tudom variálni.
Szerintem az alapozót hagyd el és mindig figyelj arra, hogy ne ess túlzásba. Tudod, a kevesebb több:)
Amúgy nem ez alapján kéne eldönteni, hogy a felszínes liba-e a lány..:/
Én is imádom magam sminkelni, elég sokféle sminket kipróbáltam már, elég széles a palettám, ami a színeket illetti stb. Imádok kísérletezni. Ha szórakozni, bulizni megyünk, kicsit merészebb vagyok, de a mindennapokban a szolidabb sminkre eszküszök. Habár, vannak napok, amikor suliban is "erősebb" a sminkem (fekete szemceruza, barna szemhéjpúder eldolgozva belső szemzugnál világosabb, kívül sötétebb, fekete szempillaspirál és halvány rózsás rúzs). Ettől függetlenül az osztály egyik legjobb tanulója vagyok, szoktam segíteni az osztálytársaimnak, meghallgatom őket, tanácsot adok nekik és senki nem mondja, hogy felszínes liba vagyok:))
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy ezt mondták.. Ha szeretnéd sminkeld magad, de ne vidd túlzásba!
16/L
Azt nem bírom felfogni, minek 9 rb. szemceruza :D A többi még úgy kb. oké, de nem tudom, 14 évesen talán sok. Suliba semmiképpen sem sminkelnék. Meg mondjuk én is sminkelek minden nap, és 1 db. szemceruzám van, 2 db. tusom, 3 szempillaspirálom de egyet használok. Alapozóm nincs is, púderem van, de azt se használom, az tényleg tiszta felesleges, olyan, mint a vakolat.
17/L
nekem szemceruzából sok van, de a fele ilyen újságokhoz volt. szóval így van: 4db fekete+ 1 lila+ +1 barna +1 zöld +1 kék = 8db :)
szemhéjtus 1 van. de csak nagyon ritkán használom.
szempillaspirál: nekem 5db. de ebből 3 újsághoz volt.
1db alapozó
körömlakk 7db (azokat nagyon imádom :) )
5db szájfény (megintcsak újságokhoz volt)
meg van pár szemhéjpúder: zöldesbarna (pont megy a szememhez:) ), kék, szürke, rózsaszín. de ezek közül is csomó újsághoz volt...
na nekem ennyi a sminkcuccom. én is felszínes libe vagyok. :'( :DD nem érdekel...
18:35 vagyok
Elmondanád,hogy miért mondtam hülyeséget???
Érdekel,hogy mit gondolnak,de aki beszól,az nem érdekel...
Azért sminkelek,mert így érzem jól magam.
Kielégítő volt a válaszom?
Szerintem nem vagy felszínes liba ettől még.
Nekem:
4 db szemceruza
2 db szempillaspirál
2 db alapozó
1 db púder
2 db korrektor
12 db körömlakk
12 db szájfény
5 db ajakbalzsam
3 db szemhéjpúder
[én az ilyen újságos cuccokat nem számoltam, azokat nem használom]
Ja, meg most lesz műkörmöm.
És akkor most én felszínes liba vagyok, mert törődök avval, hogy nézek ki?! Pff...És nem vagyok szőke cicababa sem [mondjuk szőke a hajam, de attól még ...xd], én vagyok az osztály egyik legjobb tanulója [5,00 átlag], de attól még lehetek szép is. :)
Amúgy suliba csak korrektort és/vagy alapozót és/vagy púdert használok, néha még szempillaspirált, és ajakbalzsamot.
Na most úristen hogy lefognak pontozni. xDD
De én majd csak röhögök. :)
Szerintem egyáltalán nem gond, ha szeretsz sminkelni, és szépen öltözködni.
14/L
Halihóó.
hülyeség. nekem is van kétfajta alapozóm, csak akkor használom, ha már tényleg nagyon gázos az arcom.
Különben meg szemceruza és szempillaspirál nélkül el sem megyek itthonról. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!