Tényleg soknak számít ez?
14éves lány vagyok, és szeretek sminkelni. Ismerősöm kérdezte, hogy mennyi sminkcuccom van én meg elmondtam
neki, és szerinte az rengeteg egy ilyen korú lánynak.
9db szemceruza
3db szemhéjtus
3db szempillaspirás
2alapozó
4körömlakk
Olynaokat modnott rám, hogy egy kis felszínes liba vagyok. Tényleg kilehetne következtetni aból egy ember tulajdonságait, hogy mennyi szemceruzája van? Szimplán csak szeretek sminkelni és imádom a színeket.
Szerintem felesleges festenie magát egy 14 éves lánynak, de hogy emiatt lennél felszínes liba...azt nem! Én személy szerint nem festem magam, de a 2 legjobb barátnőm viszont igen, és nagyon szeretem őket, és ők is szeretnek játszani a színekkel. És emiatt egyikük sem felszínes... én is szeretek öltözködni, hajakat csinálni, csak épp sminkelni nem.
Ha kedves vagy, és nem bunkó, egoista lány, akkor igazán nem lenne oka így nevezni téged!
ugyancsak 14L ;)
Én úgy gondolom, hogy nem attól felszínes valaki, hogy hogy néz ki, hanem hogy miként viselkedik. És attól, hogy valaki szeret jól kinézni még nem biztos, hogy kizárólag a külsőségek fontosak számára. Egy csinos-ápolt-trendi embernek is lehetnek értékes belső tulajdonságai...
De mivel úgysem egyszerre használod ezt a menyniségű sminkszert - legalábbis gondolom XD- , nem hiszem, hogy pusztán a darabszámukból bármire is következtetni lehetne
Egyébként én is úgy gondolom, hogy a természtesség általában szebb, mint az erős- vagy túlzó smink, és általában nem is a színek használatával van baj a fiataloknál, hanem hogy túlzásokba esnek és az általában visszatetsző. A sminkelésben különösen igaz, hogy a kevesebb több (kivéve az alkalmi sminkeket).
kedves utolsó, nem kötekedni akarok, DE
ha jó minőségű alapozóval keni magát, és MINDEN este letisztítja és ezen kívül rendszeresen ápolja a bőrét,akkor nem fog 10évvel öregebbnek kinézni, nem az aluljárókban kell venni alapozót
én sem értek egyet azzal, hogy 14 évesen alapozózod magad, mert tényleg felesleges, de ez az öregedés dolog akkorsem igaz
Akkor vegyük sorba :P Szemcerka:sok
szemhéjtus:sok
szempillaspirál:elmegy :P
alapozó:rengeteg...ennyi idősen 1 se kéne felesleges
körömlakk:kevés nekem jóval több van :P igaz nem használom őket(nem tehetem, ugyanis zongorázom és a tanár nem engedi...na de majd nyáron :D)
A kevés ízléses sminkkel semmi baj nincs, csak ne legyen rengeteg! esetleg ha valamiből van fellépésed oda lehet erősebb, hogy látszódjon a szinpadon...de egyébként nem kell :P
13/L(nem kell lehurrugni hogy "kicsi vagyok")
minek neked ennyi szemceruza??? leírom az én "készletem"
szemceruza: 3db (fekete, fehér, barna) meg még van egy lila egy újságból de nem használom
tus: 2db de csak az egyiket használom, de azt se suliba
spirál: 1db
alapozó: nincs
korrektor: 2db de az egyik sötétebb azt nem igen használom
körömlakkok: na jó ebből több van nekem, vagy 20 db de csak úgy 6-7-et használok
szemhéjpúder: 1 db duo meg egy paletta 10 színnel
én is 14 éves vagyok, de suliba egyáltalán nem sminkelem magam max. spirál, de nagyon ritkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!