Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért csinálom ezt? (lent)

Mért csinálom ezt? (lent)

Figyelt kérdés
amikor sirok (például ha annyira összeveszek apáékkal vagy testvéremmel 'verekedek' vagy magányosnak érzel magamat) mindig meg karmolom/karcolom magamat. 14/L
2011. máj. 23. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert így vezeted le a feszültséget. De ha megfogadom a tanácsomat, akkor abbahagyod a lehető leggyorsabban, és ilyen helyzetekben valami mással tereled el a figyelmed. Én is csak karcolgatással kezdtem, ma már mély sebek lettek belőle.

Ha gondolod, írj privit.

16/l

2011. máj. 23. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. De tényleg hagyd abba. Én is ezt csinálom, de tudom, hogy nem helyes.
2011. máj. 23. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Velem is ez van, csak én tűvel kezdtem, gyorsan felejtsd el, ha valami bajod van, és elkezdenéd ezeket csinálni álld meg! Tényleg nagyon rossz szokás, ráadásul nagyon feltűnő.

1. tű aztán karcolás majd késféleség és a vége úgyis borotvabenge lesz, ami nem kis nyomot hagy és nem hiszem, hogy elmúlik valaha is teljesen...

2011. máj. 23. 18:47
 4/11 A kérdező kommentje:
próbálom. de olyan mérges és feszült vagyok ilyenkor. most már nem is veszek semmit olyankor a kezembe. (pl.ollót vagy hasonlót) csak ökölbe szorítom. de néha bele karmolok a kezembe még. és egyszerűen képtelen vagyok nem csinálni.. idővel biztos erről is leszokok. köszi hogy ilyen válaszokat adtatok és nem irt a sok bunkó hogy emos vagyok stb.. hülyeség. nem vagyok az. és feltételezem hogy ti sem. nem mintha lenne bármi különösebb bajom velük.
2011. máj. 23. 18:59
 5/11 anonim válasza:
én is ezt csináltam csak én először körző hegyével aztán egyre durvábban pengével egy örök életre ott maradtak a hegek a karomon de rájöttem hogyha ideges vagyok vagy valami nagyon nem jó és nagyon rossz kedvem van nem magamon kell levezetnem a feszültséget hallgass zenét az mindenkinek segít vagy pl én ha eszek valami édességet jobb kedvem lesz :) esetleg írd le mit érzel vagy mond el olyan embernek akiben megbízol vagy ha szeretsz rajzolni akkor rajzold le amit érzel vagy olvass néhány idézetet a lényeg hogy ne tegyéál kárt magadben :) remélem tudtam segíteni ;)
2011. máj. 24. 16:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy pofon magadnak. Nem vicc, én is nyúlnék az ollóért, aztán inkább felpofozom magam. Nem olyan kártékony:D
2011. máj. 24. 17:09
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. nem hiszem hogy édességbe fojtom a bánatomat olyankor. mert régen voltam 66kg is. most már csak 49 vagyok. és olyankor nem eszek mert mindent rossznak látok. senki nem szeret kövér vagyok és csúnya meg ilyesmik:) a zene meg az idézet nem rossz ötlet köszi:) pofozás?:D hát nem tudom: D érdekes de köszi:)
2011. máj. 24. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Csatlakozom... Én is ezt csináltam. Már nem, mert durvább lett, nyomot hagyott, és gyűlölöm, hogy volt ilyen időszakom. Egyébként tegnap megint elkapott egy hisztiroham, törni-zúzni akartam, vagy megint bántani magamat... De találtam jobb megoldást. Mozogj. Segít. Fél órán át ugráltam, guggoltam, hasizomra erősítettem, súlyzóztam... Feszültséglevezetésnek tökéletes volt, megnyugodtam tőle és az alakra is jó hatással van. :)

Ha gondolod, írj privit... Szívesen segítek, ha tudok.

2011. máj. 24. 21:09
 9/11 anonim válasza:
ha érzed hogy elönt a düh gondolj valami szépre.szorísd ökölbe a kezed,kiabálj ( kajak xD legalább leadod a düht' )olvass,fuss,bármi ami leköt
2011. máj. 25. 15:44
 10/11 A kérdező kommentje:
tegnap megint ilyen volt.. azt hiszem egész jó ötlet a zene és a mozgás. elmentem futni és zenét hallgattam. és örülök hogy nem nyúltam ollóhoz vagy nemkarmoltam. köszönöm mindenkinek!:):)
2011. máj. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!