Hu nagyon rosszul csinálom? Fiam 11 hos mult, és még mindig mindent pépesitek, én se tudom mért, pedig enne már darabost. Nem késö még? Van már 11 foga. Nem késö elkezdeni?
Nyugodtan adhatsz neki mar darabosat az en kisfiam is megeszi pedig meg csak 2 foga van. :) Parolj/fozz meg zoldseget neki es pici darabokba vagd fel hadd csipegesse fel a talcarol. Fozelekeket mar adhatod ugy ahogy magatoknak. Pl a zoldborsot en mar nem pepesitem csak villaval egy kicsit osszenyomom a kisfiamnak a tobbi fozeleket meg ugy eszi ahogy mi, egyedul a zoldbabot apritom fel neki kisebb darabokra. Vacsorara keszithetsz neki vajaskenyeret es kis kockakra vagd fel a kenyer belsejet. En szoktam ra tenni neki tonhalat, sardinia konzervbol csinalok neki halpastetomot, otthoni fozott sonkat vagok ra, csirkemellet ami megmaradt ebedrol aprora felvaghatod es belekeverheted neki a vajba, reszelt sajtot is keverhetsz neki a vajba, fott tojas sargat keverheted neki vajjal es sajttal vagy vajkeremmel, vaghatsz neki fel aprora paradicsomot (hejja lehuzva es mag nelkul) ezt is keverheted vajba az elejen ha meg nem tudja felcsipegetni a talcarol. Par kenyer darabkat tegyel eleje is, hogy onallosodjon de kozben te is etesd mert lehet az elejen csak ramarkol es tobb lesz a tenyerebe mint a szajaba. :) Pl adhatsz neki alma cikket, hogy ragcsalja. Vagj kettebe egy almat es szedd ki a maghazat es add felet a kezebe. Ezt nem tudja egybol lenyelni csak kis darabokat fog leragcsalni belolle de tudja jol fogni. Ha mar latod, hogy eleg kicsi ahoz, hogy egybol bekapja akkor vedd el tolle vagy vagd fel nagyon aprora. Mandarin cikket vagj kettobe vagy haromba. Meglatod menni fog szepen lassan. Sosem keso elkezdeni. :)
10 honapos kisfiu anyukaja.
Sose késő. Meddig várnál? Míg teljesen felnő???
Nem is értelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!