Sp, Lola, Fluor elrontják a tínédzserek nézeteit?
Nem tudom, hogy miért ezeket az embereket nyomatják mindenhol. És, hogy miért ilyen példákat kell a tinik elé állítani. Bár, ha rihannát, vagy lady gagát meghallgatnátok magyarul, sokkal durvább.
Amúgy szerintem Lola nem annyira gáz.
Igazatok van, egyiket se szeretem, silány, sz.r zenét csinálnak :S
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-27 08:28
Ha ♥Rihanna-t♥ és Lady Gaga-t meghallgatjuk magyarul, az tényleg igaz, hogy vannak durva szövegeik :) Én nem ismerem jól gagát, de hatalmas Rihanna-fan vagyok, szóval RiRi-t ismerem. És tényleg vannak durva dalszövegei (Pl.: Rude boy, s&M, Skin). De én nagyon szeretem, mert sok olyan dala van, aminek vannak érzelmei és mondanivalója (Pl.: Unfaithful, California king bed, Take a bow, Hate thet i love you, Russian roulette, Fading, stb...) Az oké, hogy RiRi-nek vannak durvább szövegű dala is, de könyörgöm, Ő már letett valamit az asztalra, nem úgy mint Fluor-ék :D Szóval Rihannát lécci ne hasonlítsátok Sp-hez és a bandájához! =) Köszike :D
4.vagyok!
,,SP és bandája"...??
Én sem vagyok nagy Lola fan de szerintem neki is vannak érzelmes számai...
Én is nagyon szeretem Rihannát,de őt egy tengerentúli énekes és nem igazán lehet összehasonlítani egy itthonival!
SP és Fluor maguk építették fel a karrierjüket.Szerintem nekik is vannak érzelmes számaik,főleg régebbiek!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!