Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sp, Lola, Fluor elrontják a...

Sp, Lola, Fluor elrontják a tínédzserek nézeteit?

Figyelt kérdés
Mármint folyton csak arról énekelnek, hogy érzelem nélküli szex meg buli amíg a mája le nem bénül az embernek. Csak én gondolom így hogy a mai hazai előadók semmiféle inspirációt nem adnak a rajongókat, például hogy kövessék az álmaikat, ne adják a vágyaikat a céljaikért keményen küzdjenek, hogy a kemény munka kifizetődik, a szeretetről, a barátságról az igaz szerelemről miért nem hallani dalokat, csak az érzelem nélküli szexről meg a piálásról meg ilyenek... ? Ti hogy gondoljátok?
2011. máj. 22. 18:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért ezeket az embereket nyomatják mindenhol. És, hogy miért ilyen példákat kell a tinik elé állítani. Bár, ha rihannát, vagy lady gagát meghallgatnátok magyarul, sokkal durvább.

Amúgy szerintem Lola nem annyira gáz.

2011. máj. 27. 08:28
 22/27 anonim ***** válasza:
49%

Igazatok van, egyiket se szeretem, silány, sz.r zenét csinálnak :S

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-27 08:28

Ha ♥Rihanna-t♥ és Lady Gaga-t meghallgatjuk magyarul, az tényleg igaz, hogy vannak durva szövegeik :) Én nem ismerem jól gagát, de hatalmas Rihanna-fan vagyok, szóval RiRi-t ismerem. És tényleg vannak durva dalszövegei (Pl.: Rude boy, s&M, Skin). De én nagyon szeretem, mert sok olyan dala van, aminek vannak érzelmei és mondanivalója (Pl.: Unfaithful, California king bed, Take a bow, Hate thet i love you, Russian roulette, Fading, stb...) Az oké, hogy RiRi-nek vannak durvább szövegű dala is, de könyörgöm, Ő már letett valamit az asztalra, nem úgy mint Fluor-ék :D Szóval Rihannát lécci ne hasonlítsátok Sp-hez és a bandájához! =) Köszike :D

2011. jún. 3. 23:27
 23/27 anonim ***** válasza:

4.vagyok!

,,SP és bandája"...??

Én sem vagyok nagy Lola fan de szerintem neki is vannak érzelmes számai...

Én is nagyon szeretem Rihannát,de őt egy tengerentúli énekes és nem igazán lehet összehasonlítani egy itthonival!

SP és Fluor maguk építették fel a karrierjüket.Szerintem nekik is vannak érzelmes számaik,főleg régebbiek!:))

2011. jún. 4. 13:53
 24/27 anonim ***** válasza:
Mindegyik tömegszutyok. hallgasson mindenki goát. :D (ha már itt megerősödött a rocker vonal, akkor beszállok ellenük :D)
2011. jún. 5. 11:15
 25/27 anonim válasza:
10%
Sp és Lola szarok, de a Fluor az jó! A Fluor pont hogy fikázza ezt a hülye tini világot! Csak jól odafigyelve kell meghallgatni a számait! A mizu száma például pont arról szól, hogy a legtöbb tini lány olyan hülye, hogy ha adod a szépet meg csak annyit mondasz neki,hogy "mizu?" már egyből bújik az ágyadba. A lájk című szám a hülye facebook mániát parodizálja ki, meg hogy a külsőségek vannak előtérben!...Hallgasd meg a Háromból három című számát! Nagyon jól és nagyon durván leírja a tini lányokat, és ami a durva,hogy a szám nagyon trágár, de minden egyes szó nagyon durván igaz belőle, és szebben nem is lehetne kifejezni!:-)
2011. okt. 22. 23:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Khm, Lolának igényes, példamutató dalai voltak! Nem volt egy lapon említhető SP-vel és Fluorral, akikről már nekem sincs jó véleményem... Lolát szinte minden korosztályból kedvelték. Nagymamám is szívesen hallgatja, mert ő jót csinált.
2012. febr. 18. 15:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Hozzá kell tenni, hogy Lolának többnyire pop-rock és rock műfaja volt. Pont ezáltal érte el azt, hogy nem csak kiskamaszok kedvelték őt, akiknek még nincs is kifinomult zenei ízlésük. (Vagy pocsék.) Lola a rock műfajjal megérintette a nagykamasz és huszonéves rocker-eket, miközben a normális, érzelmes, szívbemarkoló dalszövegeivel megérintette az idősebb embereket is. Ettől volt úgy jó, ahogyan volt. Mostanában tér át "divatozásra", mert a Viva TV és a mai kamasz korosztály "ezt követeli" meg, de ez már más téma. Ettől függetlenül a hangjával és a dalszövegeivel nincs gond.
2012. febr. 20. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!