Sp, Lola, Fluor elrontják a tínédzserek nézeteit?
Fluor régebben jó számokat csinált de ti is csak a mizut ismeritek tőle vannak sokkal jobb számai:Beton,Egy pillanat ezeket hallgasd meg
a többi az tényleg ilyen de Sp régen rappelt is
SP 22 éves.. szerintem egy 22 éves férfi énekelhet a szexról....
aqmugy pont SP... ?? aki legtöbbször az érzelmeiről ír... ez van, amikor nem is tudjátok, hogy ki-mi... tessék pár új száma.. nem nagyon van benne szex... de miért is ne lehetne... ?? (nem a tiniknek irja őket... attól, hogy a legtöbb tinit megfogja a zenéje...)
Kelts Fel, Úgy lennék veled, Minden Kincs
a normális tini tud különbséget tenni valóság és fikció között...
egy dalszövegtől nem romlik el az ízlésük és egy videojátéktól nem lesznek sorozatgyilkosok...
Nem nagyon ismerem ezeket az előadókat, mert nem vagyok a célközönség tagja (már csak stílusnál fogva sem) :D
de azt gondolom, hogy tovább kell lépni azon, hogy csak az a művészet, ami legalább 150 éves és A-tól B-ig terjed a mondanivalója, a többi pedig szemét...
Nem az a fontos, hogy mit hallgatnak, hanem az, hogy mit gondolnak róla... hogy egyáltalán gondolkodnak-e...
a hozzászólások nagy része teljesen értelmes... szerintem nem kell őket félteni :)
Oké, hogy 22 évesen énekel a szexről. Jogilag tiszta! XD
Viszont az a baj, hogy a célközönsége a 12-16 évesek!
Nem véletlenül néz ki tizenévesnek.
Lolának vannak szép számai.
Erről a Fluorról most hallok sokadszorra, de nem merek belehallgatni.
tévét nem nézek.
A híreket elolvasom neten.
Tévé azért van, hogy dvdzzünk.
Hát én úgy gondolom,hogy ezek,kivéve lola,az ország szemetei.Régen Fluor is meg SP is rappelt,és igen is jó zenét csináltak.De most?Ha meghallok egy számot tőlük,inkább befogom a fülem.Mert zeneileg és szövegileg is nulla.A háttértartalmat igaz,hogy nem figyelik a fiatalok,de mivel már mindenki tudja kivülről a mizu-t,ezért....;)
Szerintem olyan zenéket kéne hallgatni,mint Bob Marley,Macka B,Lutan Fyah,stbstb.Ha meghallgatjuk,miről énekelnek,akkor....:)
Igényesség, értékek közvetítése és az előadó hitelessége az, ami nem ront. Nos, ezekből az említett előadóknál semmi sincs.
sp meg fluor eladta magát - írtátok, hogy korábban jobbakat csináltak (én nem ismertem mostanáig őket); ja, csak akkor még nem ismerte az összes hatodikos az országban őket. Legyártották a gagyit, hogy jöjjön a hírnév meg a lé és ne a youtubeon kellejen magukat terjeszteni, hanem most már mások terjesszék.
sp amit a nagy duettben művel, hányinger, vihog, kretén és jópofizik, mert NEM TUDJA hogy kell viselkedni egy ilyen közegben, gáz. Se nem fiú, se nem lány, de főleg nem férfi! (aminek itt egy előttem szóló titulálta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!