Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sp, Lola, Fluor elrontják a...

Sp, Lola, Fluor elrontják a tínédzserek nézeteit?

Figyelt kérdés
Mármint folyton csak arról énekelnek, hogy érzelem nélküli szex meg buli amíg a mája le nem bénül az embernek. Csak én gondolom így hogy a mai hazai előadók semmiféle inspirációt nem adnak a rajongókat, például hogy kövessék az álmaikat, ne adják a vágyaikat a céljaikért keményen küzdjenek, hogy a kemény munka kifizetődik, a szeretetről, a barátságról az igaz szerelemről miért nem hallani dalokat, csak az érzelem nélküli szexről meg a piálásról meg ilyenek... ? Ti hogy gondoljátok?
2011. máj. 22. 18:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
akik hallgatják azokon már nemsokmindent lehet elrontani :D
2011. máj. 22. 20:07
 12/27 anonim ***** válasza:

Fluor régebben jó számokat csinált de ti is csak a mizut ismeritek tőle vannak sokkal jobb számai:Beton,Egy pillanat ezeket hallgasd meg

a többi az tényleg ilyen de Sp régen rappelt is

2011. máj. 22. 20:32
 13/27 anonim ***** válasza:

SP 22 éves.. szerintem egy 22 éves férfi énekelhet a szexról....

aqmugy pont SP... ?? aki legtöbbször az érzelmeiről ír... ez van, amikor nem is tudjátok, hogy ki-mi... tessék pár új száma.. nem nagyon van benne szex... de miért is ne lehetne... ?? (nem a tiniknek irja őket... attól, hogy a legtöbb tinit megfogja a zenéje...)

Kelts Fel, Úgy lennék veled, Minden Kincs

2011. máj. 22. 21:45
 14/27 anonim ***** válasza:

a normális tini tud különbséget tenni valóság és fikció között...

egy dalszövegtől nem romlik el az ízlésük és egy videojátéktól nem lesznek sorozatgyilkosok...

Nem nagyon ismerem ezeket az előadókat, mert nem vagyok a célközönség tagja (már csak stílusnál fogva sem) :D

de azt gondolom, hogy tovább kell lépni azon, hogy csak az a művészet, ami legalább 150 éves és A-tól B-ig terjed a mondanivalója, a többi pedig szemét...

Nem az a fontos, hogy mit hallgatnak, hanem az, hogy mit gondolnak róla... hogy egyáltalán gondolkodnak-e...

a hozzászólások nagy része teljesen értelmes... szerintem nem kell őket félteni :)

2011. máj. 23. 07:50
 15/27 anonim ***** válasza:

Oké, hogy 22 évesen énekel a szexről. Jogilag tiszta! XD

Viszont az a baj, hogy a célközönsége a 12-16 évesek!

Nem véletlenül néz ki tizenévesnek.

Lolának vannak szép számai.

Erről a Fluorról most hallok sokadszorra, de nem merek belehallgatni.

tévét nem nézek.

A híreket elolvasom neten.

Tévé azért van, hogy dvdzzünk.

2011. máj. 23. 10:21
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy gondolom,hogy ezek,kivéve lola,az ország szemetei.Régen Fluor is meg SP is rappelt,és igen is jó zenét csináltak.De most?Ha meghallok egy számot tőlük,inkább befogom a fülem.Mert zeneileg és szövegileg is nulla.A háttértartalmat igaz,hogy nem figyelik a fiatalok,de mivel már mindenki tudja kivülről a mizu-t,ezért....;)

Szerintem olyan zenéket kéne hallgatni,mint Bob Marley,Macka B,Lutan Fyah,stbstb.Ha meghallgatjuk,miről énekelnek,akkor....:)

2011. máj. 23. 13:32
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Tinédzser vagyok, utálom mindhármat, szerintem semmi érdekes nincs bennük, mondjuk én mélyebb értelmű zenéket szoktam hallgatni, pl. Bizottság, Kontroll Csoport, Európa Kiadó. Sokkal jobbak, mint a mai sz*r zenék, legalább szólnak is valamiről (nem érthetem mondjuk teljesen, hisz nem éltem a 80-as években, de sok mai dologra is illenek azok amiket mondanak, egyszerűen imádom). Lehet, hogy vannak olyan számaik, amelyek értelmesek, de azt meg nem hallgatják a fiatalok, hiszen a Mizu meg hasonló förmedvények árasztják el a médiát, bocs, én inkább maradok a "régi" zenéknél.
2011. máj. 23. 15:03
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
Az a három énekes a zene legalja.
2011. máj. 23. 15:36
 19/27 anonim ***** válasza:
92%
Enyémet ugyan nem:) Aki meg rá van szorulva a Viva tévés sz@rokra, az megérdemli, hogy elhülyítsék. Lola még annyira nem vészes, de SP meg Flour valami nevetségesen tehetségtelen senkiháziak, mint holmi paródia. De ha egyszer erre van kereslet? Vannak ma is igényes zenék értelmes szövegekkel, de ha az nem menő, akkor a sok kis butagyerek nem fogja szeretni, hanem azt, amit "kell". De nem hiszem, hogy ez túl sok mindenkire hatással van, leginkább csak az agyatlan kisbirkákra.
2011. máj. 23. 19:52
 20/27 anonim ***** válasza:
93%

Igényesség, értékek közvetítése és az előadó hitelessége az, ami nem ront. Nos, ezekből az említett előadóknál semmi sincs.

sp meg fluor eladta magát - írtátok, hogy korábban jobbakat csináltak (én nem ismertem mostanáig őket); ja, csak akkor még nem ismerte az összes hatodikos az országban őket. Legyártották a gagyit, hogy jöjjön a hírnév meg a lé és ne a youtubeon kellejen magukat terjeszteni, hanem most már mások terjesszék.

sp amit a nagy duettben művel, hányinger, vihog, kretén és jópofizik, mert NEM TUDJA hogy kell viselkedni egy ilyen közegben, gáz. Se nem fiú, se nem lány, de főleg nem férfi! (aminek itt egy előttem szóló titulálta)

2011. máj. 25. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!