Ha már látszik a babám foga alul, már nem fluor oldatot, hanem zymafluort kell adni?
Figyelt kérdés
3 éves koráig.2010. ápr. 14. 18:03
1/6 anonim válasza:
Most jön az első foga? Ki mondta hogy ezt add neki?
Nálunk 1,5 éves korában ajánlották csak.
2/6 anonim válasza:
Miért kell ilyeneket adni? Én még nem is hallottam róla. Ezért nem is tudok segíteni, de kíváncsi lennék, mik ezek. Bocsi!
3/6 A kérdező kommentje:
A Fluort biztosan ismered. Ásványvízben, fogkrémben, tablettában van pl. A fogak és csontok kialakításánál van jelentős szerepe. Az orvos ajánlotta, hogy erősebb legyen a baba foga, ne szuvasodjon. A fluor oldat még akkor kell, amikor még nincs fog (belsőleg) a zymafluor pedig tablettában van, és segít a fogak erősségének megtartásában. Rengeteg baba jár fogorvoshoz, mert ahogy kijön, hamar elkezd szuvasodni a foguk, mert nem elég erősek a csontok.
2010. ápr. 20. 08:23
4/6 anonim válasza:
Én sem hallottam erről!Sőt inkább arról hogy nem szabad (vmennyi ideig) fluoridot adni!
A lányom nagyon kicsi még de már 3 hós korától van két foga!De semmi ilyet nem mondtak!
miez amúgy?
5/6 A kérdező kommentje:
A Zymafluor 1/4 mg bukkális tabletta biztosítja a gyermek fogai számára a fluoridot, amely azokat ellenállóvá teszi a fogszuvasodással szemben. Erről sem hallottál? Hol laksz? Kérdezd meg a gyerekorvosod, fogászod.
2010. ápr. 20. 13:14
6/6 A kérdező kommentje:
2-szer írtam le ugyan azt, más szavakkal. Remélem így már érted. Másképp nem lehet elmondani.:)
2010. ápr. 20. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!