Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zymafluort adsz a babádnak?

Zymafluort adsz a babádnak?

Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy a sok fluor elraktározódik,és a maradandó fogakon sárga foltokat okoz.Most akkor mi a jó,ha adom,vagy ha nem?Mert az egészséges fogakhoz meg kell...De honnan tudom mi az optimális?Ki hogy csinálja?És milyen idős babának adjátok?Az enyém 9 hónapos.
2011. jan. 18. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én adok. 15.5 hónapos, az egy éves státuszon mondta a gyerekorvos, hogy napi egyet adjak. Nem minden nap adom, 2-3 naponta, ahogy igazából eszembe jut. Így biztos nem lesz se több se kevesebb. Hiszen fogkrémből olyat használunk ami fluorid mentes, ha lenyelné....
2011. jan. 18. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
én nem,nekem nem mondta az orvos.mi is fluorid mentes fogkrémet használunk.De rá fogok kérdezni a dokinál.
2011. jan. 20. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Még én sem adok neki, és a fogkrémünk is fluoridmentes. 16 hónapos lesz a kisfiam, és most jön a 11. és a 12. foga. Hétfőn fogok rákérdezni a dokinál, mert a szomszéd csaj mondta, hogy 6 hónapos babájának már adnia kell ezt a tablettát (már van 2 foga), de eddig nekem nem szólt erről a doki.
2011. jan. 20. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem adok, nem is halottam róla. a nagyfiamnak sem adtam, semmit,semmi baja fogainak, 11 éves és még sok tejfoga van.

Túl sok mindent adatnak manapság be gyerekeknek-ez az én véleményem

2011. jan. 20. 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

(ez nem manapság találmány,már mi is kaptuk :))))),de mi csak oviban,napi egy szemet,ezért gondoltam,hogy esetleg korai lehet egy pár hónapos babának)

2011. jan. 21. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:
20.00 vagyok. Dokinál voltunk tegnap, azt mondta, adjam a kisfiamnak, napi 1 szem tablettát.
2011. jan. 25. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

21:55-ös

lehet fiam kapott az oviban, de kicsinek itthon nem, az tuti

sőt a gyerekdoki sem mondta, hogy adjak a kislányomnak (22 hós()

2011. jan. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!