Sp, Lola, Fluor elrontják a tínédzserek nézeteit?
sztem kiemeltél 3 olyat akik ezt képviselik, de azért vannak igényes fiatal popszakmában tevékenykedők is..
amúgy Lola sztem kakukktojás
ő azért annyira nem gagyi
Hát én például erre a Sp gyerekre teljesen ki vagyok bukva.12 éves fejű az egész gyerek és a klippekben meg egy nagy rajnak állítja be magát..nagyon gázos szerintem.És nem csak a fiatalok nézeteit változtatja meg, hanem az egész életüket.Az a sok kis idióta le ül, nézi és azt hiszi ennyiből áll az egész..A nők senkik, a férfiak az istenek...naaa nagyon durva
Egy regényt tudnék írni, de nem teszem....
23L
Szerintem nem!A tinik többsége nem gondolkodik el ezeknek a háttértartalmán.Aki viszont igen,annak lesz annyi esze, hogy az élet nem csak ennyiből áll.Aki viszont azt szűri le, hogy szexszexszex...piapiapia...azok ezek a dalok nélkül is megtennének bizonyos dolgokat!
Néha kell egy kis ,,lazulás" is és nem mindig kell mindent véresen komolyan venni!:D
Egyébként szerintem SP nem tartozik ide,mert az ő dalainak többségében vannak normális gondolatok és olyan problémák ami a legtöbb tinit/fiatalt érinti!
Meg Fluor régebbi számai is ilyenek!:D
Lola kakukktojás, ő nem ilyen, de mindegy, ez az én véleményem. Most te kiemeltél három énekest, de vajon tudnál-e többet-e? Na meg az is csak egy dolog, hogy szerinted elrontják a tinik nézeteit stb. Lehet, hogy más szerint mások rontják el, ez relatív dolog.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!