Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítség! Hogy lehetne rendbe...

Segítség! Hogy lehetne rendbe tenni az életem? Belebolondulok ebbe a helyzetbe!

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, most anyámnak van egy pasija, akit nagyon nem szeretek. Mindig kötekedik, ossza az észt és sokszor agressziv, egyszer már nekem is jött. Sokszor isznak együtt, olyankor az a téma, hogy én egy degenerált, nemnormális ember vagyok akiből nem lesz semmi sem, és még durvább dolgok.. Tegnap is ugyanez történt, egész éjszaka rólam beszéltek, és olyan sértő dolgokat, hogy azon gondolkoztam, hogy inkább elköltözök itthonról valakihez.. Sokmindenen keresztül mentem az eddigi életemben, és most marhára nem hiányzik mégegy ilyen jellegű probléma... Anyám mindent megenged nekem, nagyon szeretem őt és hozzá nem ilyen ember illene, soha nem gondoltam volna róla, hogy valaha ilyeneket fog csinálni. Csak azért csesztetnek mindig, mert van saját véleményem és nem vagyok olyan mint mások - ez zavarja őket.

A másik dolog, hogy már nem akarok itt élni, egyszerüen nem birom, állandóan itélkeznek az emberek, gondolom nem muszáj elmagyaráznom.. Ő külföldön dolgozik, de esze ágában sincs engem is kivinni, iskolát intézni ott.. Most mit tennétek helyemben?

16/L

2011. máj. 14. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nincs legjobb barátnőd? Hozzá költözhetnél. Esetleg bentlakásos iskola?
2011. máj. 14. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Kb mintha magamat látnám..csak avval a különbséggel h én 13vagy és nem 16.
2011. máj. 15. 19:57
 13/13 anonim válasza:
Ez a bentlakásos dolog nem rosz.. De szerintem ha már ki kell bírnod velük a leges legjobb az hogy elmész otthonról amikor csak lehet, haverkodj sok mindenkivel össze és akár egész nyárra el is mehetnél valahova lakni.. itt vagyok pl rögtön én.. szívesen segítek.. sőőt.. regelj be valami diákszövetkezethez és keress pénzt abból a pénzből albérletbe simán elmehetsz egyik ismerősöm az apját nem bírta az anyja meg meghalt és elköltözött a nagymamájához utána meg albérletbe a családi pótlékot meg kapta apjától amit ugye ő érte kapott és könnyebb lett az élete.. ha bármi segítségre van szükséged irj nyugodtan nekem.. :) szentpeterialmos@freemail.hu
2011. máj. 16. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!