Miért mondják a kis tini csajok magukra azt hogy csúnyák?
Eléggé sokszor láttam már,hogy a szép lányok azt írják a képük alá hogy milyen csúnya(ő maga),emg mondták hogy csúnyák...Egye erre mindig jött a válasz,hogy "jajj,nem vagy csúnya"stb...
Miért csinálják ezt?Egó növelés?
21:37
naigen az anorexiás túl fotosoppolt p!csákra akarsz hasonlítani? nehogymáár légyszives
14/f
21:37-es vagyok.
Nem kifejezetten a Photoshop-p.csákra gondolok, élőben is ez van, és mellettük ki nézne rám?
14/L
Vannak olyanok is közöttük akik nem álszerények meg p*csák. Én alapvetően, egy barátkozós, kedves lány voltam és nem tartottam magam rondának, csak átkerültem a suliváltással egy másik közösségbe, és 4 év alatt elvették minden önbizalmam. Minden nap azt hallottam vissza, hogy én milyen csúnya vagyok stb. Ezek után... van néhány képem fent közösségi oldalakon, mert ismerősök biztattak, hogy tegyek fel... de néha idegességből törlöm az egészet.
bocsi, hogy bővebben írtam, csak nem szeretem, hogy minden ilyen lányt lenéznek.
15/l
én magamból indulok ki ahogy szerintem mindenki más is....
én nem vagyok csúnya de szép sem viszont soha senki nem vesz észre szürke kisegér vagyok és....szerintem a legtöbb tinilánytt is ez zavarja és ezért írogatják,ki,h csúnyák hátha vlk bíztatja őket,h már pedig nem úgy van...persze van aki téll egóbol írja ki
szerintem is legtöbb esetben egonövelés
de azt bírom nagyon,amikor egy tényleg k.rva rusnya csaj írja oda,hogy jajj de csúnya vagyoookhh :((-és mások írják neki hogy neeeem,dehogyis,szép vagy!,közbe tényleg nagyon ronda...még úgy is,hogy van rajta vagy 5kiló smink
az meg ugye a másik,hogy ha olyan rondának érezné magát,nem rakna ki ilyen pucsítós képet
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!