Miért mondják a kis tini csajok magukra azt hogy csúnyák?
Eléggé sokszor láttam már,hogy a szép lányok azt írják a képük alá hogy milyen csúnya(ő maga),emg mondták hogy csúnyák...Egye erre mindig jött a válasz,hogy "jajj,nem vagy csúnya"stb...
Miért csinálják ezt?Egó növelés?
Igen,aki először írt azt elfelejtettem leírni...
Köszi a válaszokat!
Én nem írom oda a képeim alá, hogy ronda vagyok, de ezt gondolom. Szerintem nincs bennem semmi szép.
Viszont tényleg vannak, akik csak egonövelés céljából írják/mondják ezt, holott tudják, hogy szépek.
14/L
Azt bírom,mikor ilyen 'cicababa' beállítságú lány a képei alá írja "íj de csúnya vagyok" "szär kép" stb.. de van fönt magáról minimum 100-200 kép és szinte midegyik allatt ilyenek vannak meg van mondjuk szép kristályék szeme vagy barna mindegy feltesz róla 10-20 képet de panaszkodik,hogy neki milyen csúnya a szeme.Ezek nem önbizalomhiányos lányok.
Több önbizalomhiányos lányt ismerek és ők ha már 1 képet feltesznek magukról nagy előrelépés,hisz épp az a lényeg,hogy csúnyának gondolják magukat és tökéeltlennek,ezek a lányok pedig pont fordítva szeretik hallani,hogy "tüncimuncim szép csajszee vagyol <3"blabla.
hányingert kapok az ilyentől..
Aki annyira nincs megelégedve magával, az nem tölt fel 15-20 képet magáról. Ezeknek a csajoknak a többsége csak szereti hallani/olvasni, ahogy dícsérik, semmi több.
Elég hihetetlen, hogy a kis plázap*csák, akik leggingsben vagy miniszoknyába és magassarkúba közlekednek és rázzák a p*csájukat meg affektálnak és mellé önbizalomhiányosak is. Hagyjuk már.
Csak szeretik hallani, hogy szépek.
16/L
aki odaírja, az tuti az ellenkezőjét gondolja. ismerek egy lábnyt aki meg is jelöli magát hogy " egy csúnya lány" meg a a neve msn-en hgoy egy csúnya lány.....
és akkor mindenki írja hogy jaaj hagyjukmár olyan gyönyörű vagy....
aki meg télle csúnyának érzi magát nem fényképezi magát, pláne képet nem tölt fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!