8 millióból én 80 darab sokkal szebb ruhát össze tudtam volna hozni...
2011. máj. 1. 14:16
22/31 anonim válasza:
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:29
A celeb az az aki semmit nem csinál de mégis ott van í címlapon xd
nem néztem nem az én királynőm fia ment férjhez.........
2011. máj. 1. 20:24
23/31 anonim válasza:
Én néztem, és már nagyon vártam :) Nekem nagyon tetszett az egész, tökre szép volt William és Kate. Szerintem nem baj, hogy ekkora felhajtás lett belőle.. Elvégre nem a mi pénzünkből csinálták, és senkinek se volt kötelező nézni, nem?
2011. máj. 2. 13:17
24/31 anonim válasza:
Én néztem de csak az összefoglalót, és egyébként borzalmas volt...ki az a hülye aki férfi kommentárt rak be a királyi esküvőre??? Komolyan kit érdekel, hogy milyen kocsival mennek?, ráadásul mind a háromról legalább 10 perc szöveg...-.-" Azt mondta volna meg miből van a ruhája, csokra, kit mutatnak a képen, de neeeem ő azt mondja el tízszer hogy milyen típusú 1902es kocsival mennek...bbc-n persze(amit nem értek), két nő beszélt...az már jó:) Egyébként érdekelt milyen egy királyi esküvő, meg olyan szép volt, és olyan boldognak tűntek:) Szép volt nagyon!!! De nekem anyu esküvői ruhája is ugyanannyira tetszett mint az:) Lehet hogy nem volt annyira szép de akkor is:)
2011. máj. 2. 15:24
25/31 anonim válasza:
most nem mind1 hogy az autóról vagy a ruháról beszélnek?
nincs értelme beszélni 1ikről sem
2011. máj. 2. 16:01
26/31 anonim válasza:
én néztem nekem nagyon tetszett
15/L
2011. máj. 2. 17:16
27/31 anonim válasza:
Ők és a média kaszált vele nem keveset..És akit még nem is tudunk...
Összefoglalót azért megnéztem kíváncsiságból
ki se lehet találni mennyi pénzük van.
Mi már nekik egy nászút hiszen olyan helyeken jártak már hogy nincs meglepetés számukra.
De a lelküket meddig tudják boldognak érezni a magánéletükben .Ők -is emberek és ha jól átgondoljuk minden ember a lelki boldogságot akarja magának megtartani őrökkké .Ha boldogtalan vagy egy kicsit is és majdnem minden nap érzed az már szomorúság.És tök mindegy mennyi pénzed van ha a lelked kicsit is fáj.
2011. máj. 3. 07:25
28/31 anonim válasza:
nem néztem mert nem tudtam 12kor amikor kezdődott még 5. órán ültem szörnyü érdekes biosz volt
2011. máj. 3. 18:15
29/31 anonim válasza:
Hát inkább ezt nézze az ember mint a való világot.Abból is kaszál eleget a média...
2011. máj. 8. 08:44
30/31 anonim válasza:
Nem!
Nem hoz lázba, hogy két ember annyiért házasodik össze, amennyi még 3 családnak sem a havi jövedelme!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!