Kamaszok! Néztétek a királyi esküvőt?
Nem,iskolában voltam.."sorfalat állni"=szerencsétlenkedni-.-
Nem is voltam rá nagyon kíváncsi.. az ő dolguk,anyámék esküvőjét se reklámozták a tévében,unokatesómékét se,pedig ők azért dolgoztak eleget..nem az ilyen semmittevőkét kéne reklámozni a "médiában".
én néztem mert francia órán lementünk a klubba nézni :D különben valószínűleg nem ültem volna le magamtól megnézni de nem érzem úgy hogy fú milyen hülyeség vadidegen emberek esküvőjét leadni a tvben aztán meg világszerte megnézni. mondjuk régen is minden országben ahol királyok voltak nagy dolog volt egy ilyen esküvő és mindenkit érdekel csak akkor nem volt tv így csak az láthatott vmit is akinek sikerült odautaznia és jó helyet találnia. :D
16/L
Gépeztem, és közben hátul a tévében ez ment [anyukám nézte], de kb semmit nem láttam belőle, de anyukám is Kate ruhájáról áradozott, hogy milyen szép. :DD
14/L
Köszi mindenki válaszát. Engem érdekelt, úgyhogy siettem is haza, mert szerencsére csak 4 órám volt, így 12.05-re otthon is voltam:))) Lady Catherine ruhája tényleg szép volt... Vilmos herceg kicsit kopaszodikxd
Ági
Celeb: alig csinál valamit, gyakran szerepel a médiában, de mégis gazdag.
Na már most, a királyi családnak már rég nincsen semmi köze a politikához, mindent a parlament irányít. Maga az angol királynőnek is csak annyi beleszólása van, hogy elmegy szépen szavazni. De a szavazata nem ér többet egy egyszerű választópolgárénál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!