Kamaszok! Néztétek a királyi esküvőt?
Nem
minek néztem volna? Hugyozzak magamalá attól, hogy két celeb ünnepli az esküvőjét, ami többe került mint az én valaha megkereshető jövedelmem?
Igen! Néztem, és nagyon tetszett! Vilmos és Katalin (Kate) olyan szépek voltak együtt! És tényleg nagyon boldognak tűntek. A ruhája nagyon tetszett Katenak! Szép volt nagyon! Főleg a csipke tetszett rajta. :)
13/l
nem.
ebből is csak a média kaszált egy jó nagyot.
igaz nem vagyok kamasz,de néztem.
Kedves első, kicsit kevered a szezont a fazonnal, ők nem éppen celebek!Celeb a Béci, meg a többi villalakó pl, akiket azért kaptak fel, mert nemtudom hány napig képesek voltak semmit csinálni....
Azért egy több száz éve tartó királyi tradíció kicsit más...
Én néztem. :D Nkem nagyon tetszett, jó volt látni, hogy ilyen aranyos pár lettek, nagyon szépek voltak együtt.
És nem tehetnek róla, hogy Vilmos éppen a királyi családba született. Akkor is összejöttek volna, ha senki azt se tudná, hogy léteznek :)
engem nagyon nem érdekel hogy milyen ruhája volt Katenek vagy kinek meg amúgyis lesz.rom az egészet
az angolokat se érdekli nagyon csak azért örülnek neki mert munkaszüneti napot kaptak
Mit nézzek rajta?
És ők CELEBEK,Béciék nem celebek eléggé kevered a dolgokat.
Annyi esküvő történik naponta,miért lenne ez annyival másabb??
A média kaszált vele nem keveset..
Nem.
Egyrészt, mert nem érdekelt, másrészt mert a suliban diszítettem a ballagásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!