Ki mit gondol a mai tizenévesekről?
Nem akartam ezzel a kérdéssel bántani, vagy sérteni senkit egyszerűen feltettem egy kérdést ami már régen megvolt bennem. Egyébként szerintem annyi hogy igen sokféle egyéniség van és van aki másabb mint a másik esetleg nem a legjobb útra tér, és ez megvan, illetve megvolt minden korosztálynál. :)
Bocsánat ha megbántottam vagy megsértettem valakit...
Kíváncsi voltam véleményekre :) köszönöm mindenkinek aki írt vagy írni fog :)
amugy 16 vagyok nem drogozok,cigizek,nem fogyasztok szeszes italt, és még buliba se voltam nemhogy pasiztam! :)
első a tanulás és a jövő építése
Drog, cigi, pia, azt hiszik menő, de nem, majd ha 20 év múlva már tüdő és májgondokkal küzdenek, és májtranszplantációt sem kaphatnak, ha kell pl. az előéletük miatt, akkor megbánja.
14 fölött viszont elfogadható teljesen, ha barátja/barátnője van egy kamasznak. Az nem elfogadható szerintem ha 16 előtt/nem kellően éretten vesztik el a szüzességüket, vagy ha hetente váltogatják a partnereiket. Az visszataszító, meg abból születik a sok terhes vagyok-e kérdés itt a Gyik-en is.
Előző vagyok még mindig.
Ez az elkorcsosulás csak részben a szülők hibája. Az igazi ludas az a nyugatról érkező népbutítás. Amikor évekkel ezelőtt megszűntünk szovjet érdekszféra lenni, szép lassan jöttek a jó dolgok nyugatról pl. jótékony média, orvostudomány, fejlettebb technikai cikkek stb., de sajna a jóban is volt rossz. Jött a kapitalizmus árnyoldala.
JEEEE! Üssük a tanárt, hisz úgysem tehet ellene semmi!
Sz@rjuk le a kötelességeinket, elvégre elég, ha a jogainkat tudjuk!
Öregem, hány éves is vagy? 15? Bakker, és még szűz?! VÁÁÁ, de gáz vagy!
Na remélem érthető.
Bírom a sok rosszakaró felnőttet vagy fiatalt. -.-
Úgy csináltak/csinálnak ,mintha sose lettek volna fiatalok. vagy mindig kis szent gyerekek voltak ,akik nem csináltak semmi rosszat? Ez esetben elismerésem. ;). És folyton megy ez az általánosítás.. húú ,nem ér-ti-k meg a felnőttek soha,hogy minden gyerek és felnőtt egy EGYÉNISÉG?!
Nagyon okos ember le is írta már azt,hogy nem kell általánosítani ,mert mindenki különbözik.--> Az ilyen embereket tisztelem én,nem pedig az ítélkező embereket,mikor nem is ismerik a tizenéveseket,de azért okoskodnak.
Egyébként meg ahelyett,hogy itt siránkozik a sok tudatlan felnőtt(igen tudatlan ,a tizenévesekkel szemben persze) belegondolhatnának abba,hogy a gyerekeket ők tették ilyenné,és hogy csakis ők tehetnek arról ami van. Tehát NEM tartom normális dolognak,hogy minden tizenévest elítélnek,ez olyan,minthogyha minden emberi lényt elítélnének csak azért mert valaki egyszer közülük rosszat tett.
Erről ennyit,én leírtam a véleményemet,kiálltam a sorstársaim mellett,akik véletlenül ebbe az időbe születtek bele és ezért a sok felnőtt lenézi őket.
----->>>>>>>>>>FELŐLEM lehet nyomkodni a piros kezecskét,én legalább leírtam amit gondolok!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!