Miért jár talpig feketében a lányom?
Hát két lehetőség van.
Az egyik,hogy talált magának valamilyen stílust,ami tetszik neki.Egy ideeig én is csak feketében jártam,de aztán megtaláltam magam a rasztafáriban.Azóta alig hordok feketét.Majd kialakul nála is.
Vagy...és most valószínü sokan hülyézni fognak de...
Azt mondod az evés.És a fekete.Van egy összeköttetés a két dolog között.És az az anorexia.A fekete slankít.
És tulajdonképp az anások között ez egy jelkép.Nincs neki pl piros karkötö a kezén?Mert ha nem akar enni...az nem jó.
Nekem is volt egy év...illetve még mindig benne vagyok.De én azt mondom,hogy figyelj rá.A nem evés nem játék.Én anyám is szart rá.Sőt mikor 38 kg-ra fogytam,akkor sem vette észre h mivan...Szóval...kicsit érdeklődj,figyelj rá.
Köszönöm a válaszokat, megpróbálok sorrendben válaszolni: Esztcsy: -igazad volt, nehezen, de végül is kinyögte, hogy "viktóriánus gót"...
17.05: -szerencsére nincs semmilyen káros szenvedélyre hajlama, tendenciája, nem is az aggasztott, hanem egész egyszerűen nem voltam tisztában a jelenség lényegével, s ami tulajdonképpen zavart, az az volt, hogy halvány gőzőm se volt, hogy mi lesz (mi lehet) a végkifejlet...
17.29: -az evésprobléma nagyon is zavar, mivel sajnos elég gyakran előfordul s egy-két napig tart; azalatt nem hajlandó folyadékon kívül semmi mást elfogyasztani, ami gondolom, minden szűlőt aggasztana...
17.50: -a zenét megbeszéltük, persze, gót stilus...
19.21: -én is abban reménykedem, hogy ez csak átmeneti, de a kajadolog továbbra is problémát jelent!
19.34: -nem akar fogyni, sőt, kihangsúlyozta, hogy nem szeretne lesoványodni...
19.59: -nem, szerencsére nem kell gyászoljon senkit.
23.19: -mi nem veszekszünk vele, sőt, megpróbálunk minél inkább toleránsak lenni, hiszen emlékszünk a saját serdülőkori gondjainkra!;s mi tagadás, mi sem voltunk éppen a legszentebbek...:)Reméljük a legjobbakat!
00.05: -hál'Istennek, semmi se áll távolabb tőle, mint a k...vás viselkedés vagy öltözködés.
08.32: -nincs szándékomban tiltani, saját tinikori tapasztalatomból tudom, hogy az erőszak nem vezet semmire, sőt! Amennyiben lehetséges, próbálok diplomatikus megoldást keresni a problémára, ezért is fordultam a fórumhoz.
12.54: -még nem vagyok tisztában a "viktóriánus gót" stilus irányelveivel, állítólag több tucatnyi változata van, és nagyon kevés konkrét(!) infó található róla a Net-en, de amennyit találtam, azokban nem igazán említenek anorexiás tendenciókat... Nincs piros karkötő a kezén, s mint már írtam, nem akar fogyni (normális a testsúlya), s mégis...S persze, hogy figyelek! :)
19.53: -nem emós, gót, s szerencsére esze ágában sincs kárt okozni magában...
20.50: -a piercing probléma már felvetődött, s egy-két hónaponként felvetődik, de még eddig sikerült lebeszélni.
Mégegyszer köszönöm, s minden fontos információt a "viktóriánus gótika" jelenséggel kapcsolatban szívesen veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!