Miért jár talpig feketében a lányom?
Én most 30 éves vagyok, 3 gyerekes anyuka.
Kamaszkoromban én is talpig feketében jártam, feketére festett hosszú hajam volt, és télen bakancsot viseltem bomber dzsekivel. Akkor még nem volt se emo, se gót izé, viszont kamasz voltam, és ez tetszett, másnak meg nem tetszett, ezért nekem még jobban tetszett.
Hagyd a gyereket, ez legyen a legnagyobb baj vele! Amíg nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik, jól tanul, normális otthon, addig had járjon amiben akar. Ettől még normális felnőtt lesz belőle.
Nekem is volt ilyen időszakom, pont 14 éves koromban. Csak feketében jártam, még nyáron is-én hülye :D Azt hittem, ettől leszek rocker. Aztán rájöttem, hogy köze nincs a dologhoz. Elkezdtem nőiesen öltözködni, a zenét pedig még jobban imádom, mint amikor feketében jártam. Lehet, nála is ez a helyzet, 1 év és kinövi szerintem.
Ez a kajálós dolog viszont nem normális, ezzel lehetnek gondok. Egász álló nap nem eszik ?
én 16 vagyok és csak feketébe járok kb. 1-2 éve.
nem tudom hogy kezdtem neki. egyszerűen tetszik és kész.Enni pedig lehet azért nem eszik annyit mint ezelőtt mert fogyni szeretne... Ez csak tipp.
A jelképről fogalmam sincs mi lehet: a feketéről nekem általában az elegáns és rejtélyes megjelenés jut eszembe...
lehet hogy ez utőbbi nem tartozott a témához de hátha segítettem valamit
A középiskolában 4 éven át csakis feketében jártam. Anyám mindig veszekedett ezért, így annál jobban ragaszkodtam hozzá. Rock zenét hallgattam, majd 4. osztályos gimisként már black metált. Többen voltak a suliban akik szintén csak feketében jártak. Főiskola első évfolyamán már a hajam is feketére festettem és acélbetétes bakancs+bőrkabát is hozzájött a ruházatomhoz. Másodéves voltam mikor megismerkedtem egy sráccal egy metal koncerten. Ma már a férjem, most ünnepeltük a 14. házassági évfordulónkat, van 3 gyermekünk, a legnagyobbik 13 éves. A bőrkabát máig a stílusomhoz tartozik nekem és a férjemnek is (aki még mindig hosszú hajú) és a bakancs is, a zenei ízlésünk se változott. :) Normális életet élünk, diplomásan, jó munkahellyel, van házunk, autóink, nincs hitelünk, szépen neveljük a gyermekeinket.
Az, hogy feketében jár nem jelent semmit, emiatt nem kell aggódnod. Vagy kinövi vagy nem (ahogy nekünk is hozzátartozik a stílusunkhoz, egyéniségünkhöz a mai napig)
A "nem evésnek" sincs túl nagy jelentősége hacsak tényleg nem úgy látod, hogy hosszútávú és tényleg kóros. Volt olyan időszakom nekem is, hogy 10 napon át csak minden nap 1 db körtét ettem. Pontosan emlékszem rá, hogy apám azokban a napokban kiadta anyámnak hogy a kedvenc kajáimat főzze és hozta a somlóikat. :) 10 nap után elkezdtem többet enni de kb 1 évig megmaradt, hogy ha nem is minden nap,de egy héten többször is direkt kihánytam ha úgy gondoltam, hogy sokat ettem. Aztán abbahagytam egyik nap. 8. osztályos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!