Van még valaki rajtam kívül?
Szia!
Nagyon nem értek egyet veled...Bocsi.
Én is UTÁLOM a való világot,semmi pénzért meg nem nézném.DE! Itt nem erről van szó.Hanem arról,hogy te egyszerűen nem élvezed az életet.Nem azt mondom,nem kell beb*szva fetrengened minden nap,de ez tényleg nem normális.Nekem is van MSN-em Facebookom,sőt Skype-om,és iWiW-em meg MyVip-em is.De ettől nem érzem magam se "menőnek",se "külömbnek".Abba nem kötök bele,hogy "szép,régi meséket",és "történelmi témájú koreai drámáka,mellyek felkészítenek az életre"(vagyis úgy hszed.Nem hinném hogy Kr.e 5000 körül élnénk-.-")Nézel.Mert persze,mindenkinek legyen egyéni ízlése. Hát igen,a klikkesedés:Ez van,ezzel kell élni.Nálunk nincs ilyen,bár megvannak a klikkek,de senki se utál(nyíltan)senkit.(Mert TIG 5.A a legjobb osztály forevör :P)
Szóval,röviden:EGYZER VAGY TINI,ÉLVEZD KI AZ ÉLETET,B*SZKI!!! Mert 90% esély van rá,hogyha most nem teszed meg 25-30 évesen kijön belőled a partyk*rva.xD
Na elégvoltam.Páááás.^^
11L
a kérdezőnek: A bátyám 16 éves és néha alkalmakkor iszik egy kis szeszt DE nem akarok egozni de majdnem hogy az iskola legnépszerűbb diákja és nem azért mert bulizik hanem mert egy csomó ORSZÁGOS versenyt megnyert.(tehát első lett) és tök jól él van csaja msn-je facebook.ja és olykor télleg iszik de semmi baja nincs és jó lesz az élete
azt ajánlom Neked is hogy próbáld meg kiélvezni az hogy kamasz vagy mert EGYSZER élünk és ha már csak egyszer akkor azt csináljuk amit szeretünk
Szegény kérdező,hogy leoltották,pedig szerintem mikor feltette a kérdést,azt gondolta,hogy 'Na majd most mindenki azt fogja mondani,hogy húúú te vagy a....' .
Amúgy kedves kérdező,reagálhatnál valamit...én is írtam egy csomót,aztán semmi reakció.Hát milyen dolog ez?:)
14L
Gigii ♥
tartsunk össze a jókislányok ellen :P x)
Ez a válasz 73%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-23 21:30
B*sszameg ez érti :D Bizt 13 éves vagy? Szívesen beszélgetnék veled, adj már vmi elérhetőséget priviben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!