Van még valaki rajtam kívül?
Egyetértek az utolsó válaszolóval.
Ezek a klikkesedések a 12-16 éves korosztály "szokásai".
Nem leszólni akarlak,meg semmi,de kicsit talán egyhangú az életed. Gondolom ha ilyen felfogással élsz,nem te vagy a legnépszerűbb.
Amúgy én is a Facebook-on "lógok",mert nekem is 2 barátnőm az ország másik végében él és csak ott meg MSN-en tudok velük beszélni.
A házibuliról meg annyit,hogy ahány buli annyi féle.Te pont a rosszabbikba mentél,nem mindenhol csak ez van.Alkohol nélkül is lehet jól szórakozni.
A számodra normális ember gondolom olyan mint te,de nem ártana megismerni a többieket is.
Amúgy hány éves vagy?
17.22 vagyok
mármint az utolsó előttivel értek egyet!
Kedves Kérdező, te nagyon el vagy tévedve. Én is voltam fiatal, nekem is voltak jó és rossz tulajdonságaim, de soha nem mertem magamnak azt megengedni, hogy különbnek gondoljam magam másoknál, csak mert nem épp az aktuális tinitrendet követem. Mert nem tettem, de ettől függetlenül nem néztem le másokat, akik igen.
Ne haragudj, de sok hozzád hasonló fiatallal találkoztam már, akik azt hiszik, hogy csak azért, mert éppen nem buliznak vagy facebook-oznak, és nem követik a társaikat (vagy csak nem veszik észre), mérhetetlenül felsőbbrendűnek képzelik magukat. Próbálhatod tagadni, de ha elmúlsz majd húszéves és visszagondolsz erre a kérdésre, tudni fogod, hogy azt a választ vártad, hogy bizony, érettebb vagy a társaidnál.
Nem vagy az. Nem attól leszel érettebb, hogy koreai drámákat nézel és olvasgatsz, basszus, nem ettől leszel EMBER. Azt se hidd, hogy anyukádék korában a fiatalok érettebbek voltak mint a mostaniak - annyi, hogy akkoriban még más számított divatnak a fiataloknál. Hidd el, foglalkozom elég fiatallal ahhoz, hogy tudjam, amiket te itt leírtál, mindenki fejében megfordulnak.
A legnagyobb plázacica és a legbunkóbb állat is előjön néha azokkal a közhelyes kérdésekkel, hogy miért van klikkesedés, miért néznek le valakit a kinézete miatt és hasonlók... nem lógsz ki sehonnan, csak ilyen típus vagy.
Akkor leszel majd érett, amikor fel tudod fogni, hogy az embereket nem aszerint véleményezed, hogy mit csinálnak a legbefolyásolhatóbb életkorukban, hanem megérted, hogy mindenki az utánozással próbál beilleszkedni a társadalomba, és sokan azért viselkednek úgy, ahogy, mert azt akarják, hogy szeressék őket. Ez a kamaszkor legnagyobb próbája, és elképesztően gyermeteg dolog, amikor te azért ítélsz el és nézel le valakit, mert 14-15 évesen úgy viselkedik, mint a többiek.
Hadd ábrándítsalak ki: te sem vagy sokkal jobb. Pár év múlva bánni fogod, amiért a felsőbbrendűségérzésedbe kapaszkodva távol maradtál mindentől, amit a korosztályod szeretett, és bánni fogod, hogy inkább lenézed őket, semmint megpróbálod a jó oldalukat keresni. Mert hidd el, ezeknek a hülye, piás, klikkes kamaszoknak is van egy csodálatos oldaluk, amiire csak az bukkan, aki keres...
Kedves kérdező!
"Nem tudom, de én kilógok ezekből az évekből." nem, nem ezekből az évekből lógsz ki, hanem a közösségből, ezek alapján, amiket leírtál.
körülöttem is teljesen ugyanilyen a világ, ugyan nem nézem a vv-t, de MSNem és facebook oldalam is van, körülöttem is vannak klikkek, és mégis megtaláltam velük is a hangot, ugyanakkor van saját társaságom, buliba évi 2-3 alkalommal megyek, vízipipázni is szoktam. ettől még nincs az a katasztrófának lefestett kép, amit leírtál. nagyon elszigetelődtél, és gyakorlatilag egy saját világban élsz. nyiss kicsit az emberek köré, legyen érdeklődési köröd, és így szerezhetsz barátságokat is. nem kell most rögtön bulizni kezdeni, vagy vv-t nézni, csak legyél kicsit nyitottabb, ne te legyél egy sziget közösségben, aki ül, ne sirasd a mostani világot, nem olyan rossz ez, csak meg kell találni benne jót! 17/L
Sok okosságot leírtak előttem, egyetértek velük.
Az a baj a világgal, hogy mindenki csak a saját értékrendjét tartja szentnek és sérthetetlennek, mindenki felsőbbrendű akar lenni azzal, hogy ő majd megmondja a tutit.Gondolom, te sem vagy a társaságok középpontja, de attól, hogy vízipipáznak, nem lesznek rosszabb emberek, te sem leszel jobb, amiért régi meséket nézel.
Sablonos leszek: ne ítélj előre. Hadd mondjam el: imádom a régi vagy a kosztümös filmeket, a középkorról próbálok minél többet megtudni, a 19. századról kiselőadásokat tudnék tartani, rengeteget olvasok, írok...
De attól még szeretem az amcsi filmeket, futok, de csak az alakomért, klikkesedek, és tudok agyatlan plázapi..aként viselkedni akaratlanul is. Vizipipáztam, élveztem. De ha az ismerőseim belelesnének a blogomba, nem ismernék fel, ki írta azt, amit. Mindenkinek annyi oldala van; lehet, hogy az osztály "menő enberkéjéből" lesz a legnagyobb tudós, híresség, akármi, és lehet, hogy a legjobb tanulónak lesz a legsz*rabb élete vagy fordítva. Ne válj olyanná, mint ők, de adj nekik egy esélyt: értékes emberekre lelhetsz.
Végső soron:hiába emlegetitek a csordát, kétféle tini van: aki megy a többiek után, és az, akit a csorda b*sztat, a kívülállók meg abba a hitbe ringatják magukat, hogy haha, én vagyok a looser, de nekik milyen rossz lesz majd. És nem biztos. De tudod... ha így lenézed őket, ne lepődj meg, ha nem zártak a szívükbe.
Ja, és próbálj meg szocializálódni, mert ha képtelen vagy emberi kapcsolatokat kiépíteni, rád sem vár nagy jövő. Fogadd el, hogy senki sem tökéletes, még Te sem. Ha bántó a hangvétel, ne haragudj, nem ez volt a célom.
Hát nekem nagyon nem vagy szimpatikus. Szerintem te ilyen idétlen gyerek vagy akit szivatnak. A vizipipa egy kicsit sem káros. A cigi sem annyira mint ahogy azt beállitják. Szóval szerintem azért vagyok fiatal, hogy most élvezzem az életet. Szeretek inni mert jó érzés és attól még nem leszek alkesz, mert berugok párszor. Azt a koreai szart mamám nézi aki 80 éves. Ja és lefogadom, hogy nem vagy okosabb nálam, mert én is nagyon jó tanuló vagyok, a város legerősebb osztályában vagyok. Szóval én azt mondom, hogy legyél vagányabb, mert egy jó buli csak jobb mint a koreai sorozat, amiben az embereket sem lehet megkülönböztetni.
Ja és a VV jó: Hajrá Alekosz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!