Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van még valaki rajtam kívül?

Van még valaki rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Nem tudom, de én kilógok ezekből az évekből. Édesanyám is mondta már, hogy az Ő idejükbe kellett volna születnem. Nem szeretem a ValóVilágot, inkább megnézek helyette egy szép, régi mesét. Jobban szeretem a történelmi témájú, koreai drámákat, amik nagyon tanulságosak, felkészítenek az életre. Eddig csak egyszer voltam házibuliban, akkor is félig-meddig éreztem magam jól, én egy táncolós éjszakára számítottam, nem arra, hogy mindenki vízipipázik, cigizik, meg egész éjszaka piál. Inkább olvasok, írok, sorozatokat nézek, sportolok, mint mondjuk elmennék egy diszkóba, ahol ki tudja mit tennének a poharamba, meg stb... Nagyon kevés normális embert ismerek, és sajnos azt látom az osztálytársaim között is, hogy egyre inkább mások kibeszélése megy, utána az arcába nevetés, hogy igen, én a barátod vagyok. Árulás, szövetkezés a másik ellen, és az alapján rangsorolják a klikkeket - például az iskolákban -, hogy kinek van sok pénze, milyen színű a haja, vékony, kövér, szemüveges. Persze nem mind, de a nagy része ez alapján válogat. Tisztelet a kivételnek! Állandóan a Facebook, meg az MSN előtt ülnek, ahelyett, hogy megbeszélnének egy találkozót és társalognának. Ennyit a kommunikációról... lenézik azt, aki tanul, aki nem szeretne a porban fetrengeni felnőttként, member akar lenni. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy miért tartják magukat nagy számnak? Elvégre az uncsi, amerikai filmekben is az van, hogy a strébereket lenézik, míg kamaszok, utána azoknak nagy házuk lesz, családjuk, a sportolók, iszákosok pedig lent ülnek a szemétben. Amiket leírtam nem mind magamra értettem, ezeket tapasztalom. Ti mit gondoltok? Nem fogok megsértődni semmilyen válaszon, de kíváncsi vagyok és írjatok sokan.
2011. ápr. 23. 19:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
73%
Nemtom...hány éves vagy?
2011. ápr. 23. 19:31
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
persze szép dolog hogy te ilyen vagy de azért az írásodból az jön le hogy te különbnek tartod magad a korosztályodnál. hidd el lehet abból is ember, aki msnezik, facebbokozik, aki trendin öltözködik és eljár bulizni. mert mikor tegye az ember ezt ha nem fiatal korában? a legtöbb ember ezt amúgy is kinövi 24-25 éves korára. sok középiskolai egyetemi csoporttársam állandóan bulizott és ivott aztán most 30 évesen rendes családos emberek, jó munkahellyel, biztos egzisztenciával. szóval az hogy mások máshogy élik meg a fiatalságot nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne.
2011. ápr. 23. 19:33
 3/30 anonim ***** válasza:

MIntha n írtam volna.Teljesen egyet értek veled,hiszen én is ugyan így gondolkozom.Szeretek tanulni,mert ha már kötelező élvezetessé is lehet tenni csak akarni kell.Szívesebben töltöm az időmet a szabadban,mint a számítógép előtt.Szeretek olvasni,de nem zavar ha ezért kinevetnek.Vannak barátaim egy katolikus közösségen,s közülük nem egynek nincs számítógépe,mégi élnek.

Szóval nem vagy egyedül,elég gyakran úgy érzem én is kilógok(nincs TV se a családunkban),de vannak barátaim és ha nem is találkozhatunk minden nap nem MSN-ezünk.

2011. ápr. 23. 19:38
 4/30 anonim ***** válasza:
74%
hát van amivel egyet értek, de van amivel nem. szóval én sem értem hogy miért jó az, hogy kibeszélik azt aki nem szép, vagy más mint ők, és lenézik azt aki jól tanul. nem értem hogy miért kell pénteken és szombaton is beb*aszni, cigizni, füvezni stb... de aki néha, 2 hetente pl. elmegy abból is lehet ember, ahogy abból is aki amerikai filmet néz, illetve valóvilágot. (bár én utálom a valóvilágot)én is felmegyek facebookra, msnre, de nem vagyok függő. van jópár osztálytáram, aki facebookfüggő :/
2011. ápr. 23. 19:42
 5/30 anonim ***** válasza:
68%

"történelmi témájú, koreai dráma" ---> A palota ékköve c. dolog. Unokatestvérem zseniálisan parodizálta:D

De tudod mit? Én porban fetrengős, évente egyszer iszogatós, vízipipázó kamasz vagyok, (bár cigit soha, semmi pénzért) és lesz belőlem valaki. Zenélek, festek, jól érzem magam, nekem elég. Nem kell úgy élni, mint egy amerikai cukormázas film, miszerint ne élvezd az életet, legyél stréber, mert jó házad lesz, gazdag leszel, oh yeah, de ha elmész egy buliba, elszívsz netán 17 évesen egy füvescigit egy életre elrontod magad, mert a népszerűség, a sok barát és ismerős rossz. Nem biztos, hogy a te életutad a legjobb, mert egyszer elszabadulsz, és akkor mindent egyszerre kell kipróbálnod.

13L

2011. ápr. 23. 21:30
 6/30 anonim ***** válasza:
81%

kedves kérdező, minta gyerek vagy, de tényleg

biztos vagyok benne, hogy azért írtad ki ezt a hülye kérdést, hogy mindenki ezt mondja neked

és igen, én facebookozok, megnézem a vv-t, és akkor mi van? belőlem is normális ember lesz

gimnáziumba járok, tanulok, később egyetemre fogok járni, amit nem fog befolyásolni az, hogy kamaszkoromban esetleg ittam egy kis alkoholt

L

2011. ápr. 24. 07:05
 7/30 :) :) :) ***** válasza:
74%
Hát én is egy részével értek eggyet,például én is szivesebbe nézek sorozatot,olvasok,pihenek itthon mint hogy elmenjek a sulibuliba,vagy a parkba,de viszont facbook-ozni szeretek,és skypolni is(olyan mint az msn),És nállunk nincs ekkora klikkesedéscsak annyi hogy vannak a menők,és a nem menők..A valóvilágot én se szeretem de már szinte mindenhol arról beszélnek meg ilyesmi..
2011. ápr. 24. 09:22
 8/30 anonim ***** válasza:
74%

Vannak, én is ilyen vagyok.

És ? Nem értettem soha, az ilyen kérdések kiíróját. Vannak ilyenek, ha nem tetszenek, nem barátkozol velük. Nem kell rajtuk háborogni, nem kell magadat különbnek vagy többet érőnek tartani, csak mert te régi filmeket nézel, esetlen nem iszol. Én soha nem ittam, nem voltam buliban, nem szeretem azokat a zenéket, amiket ők hallgatnak, nem vizipipáztam. Facebookom és MSN-em van, de nem lógok egész álló nap rajtuk.

Eszembe sem jutott, hogy én különb lennék tőlük, csak azért, mert nekem más a természetem...

16/l

2011. ápr. 24. 11:40
 9/30 anonim ***** válasza:
87%
a kérdező felsőbbrendűbbnek és intelligensebbnek képzeli magát kortársainál
2011. ápr. 24. 11:52
 10/30 anonim ***** válasza:
85%

Hm. Fogalmam sincs hány éves lehetsz,de szerintem ez sem normális.Úgyértem teljesen úgy beszélsz,mintha VALAKI lennél.Nem.Attól nem leszel valaki,hogyha lenézed azt,aki másképp gondolkozik.Attól nem leszel valaki,hogyha úgy teszel,mintha más lennél.Lehet,hogy más is vagy.De te attól,nem leszel jobb.Csak más.

Ez olyan,minthogy 'Isten szemében nincs szemét'.Mindegy nem kezdem el magyarázni a hülyeségeim.

Figyelj. Én is ilyen 'átlagos tizenéves' vagyok. Minden hétvégén elmegyek valahova,minden órában muszáj megnéznem a fészbúkom,mert ott kommunikálok a legjobb barátnőmmel,aki az ország másik felén lakik.Néha alkoholizálok,dohányzok,és nem tagadom,van,hogy elszívok egy-egy füves cigit.Van pár piercingem,és tetoválást is szeretnék,valamint most tágítom a fülem.És raszta hajam van.De emögött van tartalom is.Vagyis van egy sajátos életfilozófiám.Egy bizonyos ideológia féleség szerint élek.És attól,hogy így nézek ki,még lehetek értelmes.Most te annyira odavagy,hogy te így meg úgy.És?Én is ugyanúgy olvasok,jó tanuló vagyok,szeretem a régi filmeket.És amúgy nem nézek televíziót,mert a legtöbb műsor egy adag szenny szar.Írok,festek,zenélek.Első helyen vagyok a felvételi listában ott,ahova akartam,hogy felvegyenek.És nem érzem magam kevesebbnek attól,hogy így nézek ki,meg szórakozok,stb.Tudod mindennek mögé kell nézni.Bármit megnézel...van egy lány,aki úgy viselkedik,mint egy ordas ribanc...tudod ő lehet,hogy ezt látta otthon.Vagy van egy fiú,aki be van fordulva,és szét van vagdosva a keze....ő lehet,hogy nem divatból ilyen,hanem súlyos lelki trauma érte.Vagy van egy csontsovány lány,akin látszik,hogy nem eszik...na ő sem biztos,hogy divatból néz ki így,hanem a családjával nem túl jó a kapcsolata,és az vezetett idáig,hogy az anyja leszarja.Akár.

És ez most csak az egyik fele annak amit akartam mondani neked.De már így is túlon túl sok lett,és valószínűleg hülyeségnek tartod amit leírtam.De legalább leírtam.

Végezetül még azt szeretném mondani,hogy egy kicsit nézz magadba.Nem azt mondom,hogy állj be a sorba,és legyél olyan mint a többiek,de egy kicsit lehet,hogy neked is alkalmazkodnod kéne,és élvezni az életet.De pozitívum,hogy téged biztosan nem ragad el Babylon.:)

14L

2011. ápr. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!