Van még valaki rajtam kívül?
MIntha n írtam volna.Teljesen egyet értek veled,hiszen én is ugyan így gondolkozom.Szeretek tanulni,mert ha már kötelező élvezetessé is lehet tenni csak akarni kell.Szívesebben töltöm az időmet a szabadban,mint a számítógép előtt.Szeretek olvasni,de nem zavar ha ezért kinevetnek.Vannak barátaim egy katolikus közösségen,s közülük nem egynek nincs számítógépe,mégi élnek.
Szóval nem vagy egyedül,elég gyakran úgy érzem én is kilógok(nincs TV se a családunkban),de vannak barátaim és ha nem is találkozhatunk minden nap nem MSN-ezünk.
"történelmi témájú, koreai dráma" ---> A palota ékköve c. dolog. Unokatestvérem zseniálisan parodizálta:D
De tudod mit? Én porban fetrengős, évente egyszer iszogatós, vízipipázó kamasz vagyok, (bár cigit soha, semmi pénzért) és lesz belőlem valaki. Zenélek, festek, jól érzem magam, nekem elég. Nem kell úgy élni, mint egy amerikai cukormázas film, miszerint ne élvezd az életet, legyél stréber, mert jó házad lesz, gazdag leszel, oh yeah, de ha elmész egy buliba, elszívsz netán 17 évesen egy füvescigit egy életre elrontod magad, mert a népszerűség, a sok barát és ismerős rossz. Nem biztos, hogy a te életutad a legjobb, mert egyszer elszabadulsz, és akkor mindent egyszerre kell kipróbálnod.
13L
kedves kérdező, minta gyerek vagy, de tényleg
biztos vagyok benne, hogy azért írtad ki ezt a hülye kérdést, hogy mindenki ezt mondja neked
és igen, én facebookozok, megnézem a vv-t, és akkor mi van? belőlem is normális ember lesz
gimnáziumba járok, tanulok, később egyetemre fogok járni, amit nem fog befolyásolni az, hogy kamaszkoromban esetleg ittam egy kis alkoholt
L
Vannak, én is ilyen vagyok.
És ? Nem értettem soha, az ilyen kérdések kiíróját. Vannak ilyenek, ha nem tetszenek, nem barátkozol velük. Nem kell rajtuk háborogni, nem kell magadat különbnek vagy többet érőnek tartani, csak mert te régi filmeket nézel, esetlen nem iszol. Én soha nem ittam, nem voltam buliban, nem szeretem azokat a zenéket, amiket ők hallgatnak, nem vizipipáztam. Facebookom és MSN-em van, de nem lógok egész álló nap rajtuk.
Eszembe sem jutott, hogy én különb lennék tőlük, csak azért, mert nekem más a természetem...
16/l
Hm. Fogalmam sincs hány éves lehetsz,de szerintem ez sem normális.Úgyértem teljesen úgy beszélsz,mintha VALAKI lennél.Nem.Attól nem leszel valaki,hogyha lenézed azt,aki másképp gondolkozik.Attól nem leszel valaki,hogyha úgy teszel,mintha más lennél.Lehet,hogy más is vagy.De te attól,nem leszel jobb.Csak más.
Ez olyan,minthogy 'Isten szemében nincs szemét'.Mindegy nem kezdem el magyarázni a hülyeségeim.
Figyelj. Én is ilyen 'átlagos tizenéves' vagyok. Minden hétvégén elmegyek valahova,minden órában muszáj megnéznem a fészbúkom,mert ott kommunikálok a legjobb barátnőmmel,aki az ország másik felén lakik.Néha alkoholizálok,dohányzok,és nem tagadom,van,hogy elszívok egy-egy füves cigit.Van pár piercingem,és tetoválást is szeretnék,valamint most tágítom a fülem.És raszta hajam van.De emögött van tartalom is.Vagyis van egy sajátos életfilozófiám.Egy bizonyos ideológia féleség szerint élek.És attól,hogy így nézek ki,még lehetek értelmes.Most te annyira odavagy,hogy te így meg úgy.És?Én is ugyanúgy olvasok,jó tanuló vagyok,szeretem a régi filmeket.És amúgy nem nézek televíziót,mert a legtöbb műsor egy adag szenny szar.Írok,festek,zenélek.Első helyen vagyok a felvételi listában ott,ahova akartam,hogy felvegyenek.És nem érzem magam kevesebbnek attól,hogy így nézek ki,meg szórakozok,stb.Tudod mindennek mögé kell nézni.Bármit megnézel...van egy lány,aki úgy viselkedik,mint egy ordas ribanc...tudod ő lehet,hogy ezt látta otthon.Vagy van egy fiú,aki be van fordulva,és szét van vagdosva a keze....ő lehet,hogy nem divatból ilyen,hanem súlyos lelki trauma érte.Vagy van egy csontsovány lány,akin látszik,hogy nem eszik...na ő sem biztos,hogy divatból néz ki így,hanem a családjával nem túl jó a kapcsolata,és az vezetett idáig,hogy az anyja leszarja.Akár.
És ez most csak az egyik fele annak amit akartam mondani neked.De már így is túlon túl sok lett,és valószínűleg hülyeségnek tartod amit leírtam.De legalább leírtam.
Végezetül még azt szeretném mondani,hogy egy kicsit nézz magadba.Nem azt mondom,hogy állj be a sorba,és legyél olyan mint a többiek,de egy kicsit lehet,hogy neked is alkalmazkodnod kéne,és élvezni az életet.De pozitívum,hogy téged biztosan nem ragad el Babylon.:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!