Mit csináljak? Félek
Van egy felnőtt olyan 30-40 körüli nő.Régóta ismerjük (sajnos) , itt lakik ahol mi.Régebben nagyon sokat zaklattak minket,telefonon,fenyegetőztek.Ez volt olyan 6-8 éve.Akkor lecsitult a dolog, volt belőle bíróság meg ilyesmi.Aztán facebook-on (olyan képek vannak fent neki, hogy ne tudjátok meg...) írt mert az egyik osztálytársam meg akarja verni azt a csajt aki ennek a nőnek az utcájába lakik.Erre elkezdett fenyegetőzni,hogy én egy buta liba vagyok,szólni fog a gyámügynek..erre írtam hogy és mit tesz a gyámügy.Erre elkezdte a szüleimet fikázni, ami nagyon nem esik jól mert apukám rákos volt.Persze megvédtem őket.De én nem félek tőlük,csak az,hogy ők még arra is képesek hogy megmérgezzék a kutyáinkat.Vagy megszerzik a telefonszámunkat és megint zaklatni fognak.Anyukám meg engem szidott le,mert szegény ő is fél.Komolyan mondom,bolondok...Nem normális ez a nő komolyan, és igen anyukám is fél,nem elég,hogy alig tudunk megélni,még szaladgálni kelljen a bíróságra...Kitöröltem az ismerőseim közül,de írja a leveleket hogy milyen olcsó k**rva vagyok meg ilyenek.Ez engem nem érdekel,had mondja, de félek hogy valami nagyon rosszat fog csinálni,nem merek elaludni nehogy a kutyusaimmal,vagy akárkivel valamit csináljanak.Már nem merem kivinni a szemetet mert félek hogy megvernek.IGEN ERRE IS KÉPESEK.Fogalmam sincs mit tehetnék,inkább nem szólok nekik nehogy nagyobb baj legyen.
Mit tehetnék?
Kérlek titeket normális válaszokat,és köszönöm hogy végigolvastad.
Szia!
Nekünk is volt egy ilyen szomszédunk. Mögöttünk lakott, és szörnyű volt. A szomszédjában lakott egy 5 gyerekes család, a gyerekek úgy ugráltak a trambulinon, hogy alárakták a locsolót és elég hangosan viháncoltak, hihetetlen aranyosak voltak. Ez az idióta meg átkiabál, hogy "Csöndbe' legyetek már!!! Szombat délután van, nem igaz, hogy nem bírtok bekussolni! Hagyjátok abba, mert mégjobban felb@sszátok az agyam és leböklek!" Szegény gyerekek (7 és 12 év között), pucoltak be a házba, meg is értem.
Nekem pedig a kutyusomat edzenem kell, nemsokára kellene letennie az őrző-védő vizsgát, ez az "ember" meg megmérgezte, szerencsére időben észrevettük és állatorvoshoz vittük. Feljelentettük már párszor, sose nyertünk. Ez van.
Nektek talán szerencsétek lenne a hatósággal. Sok sikert!
22L
Az orvost kirugatták??Bocsi,hogy ezt mondom,de ez elég hihetetlen,egy orvost nem rúgnak csak úgy ki,nagyon nyomós ok kell és elég nyomós bizonyíték is,nem elég az,hogy azt mondta,hovy "nincs baja a gyereknek" ha az orvos nem tudja meggyógyítani a beteget és ne adj'isten nem éli túl a beteg akkor SE rúgják ki,na mindegy.
Amúgy nem értem anyudat.Miért nem jelentitek föl??Írja neked a sok levelet,nem elég bizonyíték?Vagy ellehetne költözni végső esetben,mert az,hogy rettegtek NEM normális és nem hiszem el,hogy senki nem emr reagálni ha mindenkivel ilyen igazán összefoghatnátok (az utcában) azokkal akikkel még ezt csinálják és ellehetne onnan pateolni őket..
Nagyon köszönöm a sok választ!
Azért zaklat,mert bolond,komolyan,abba kötnek bele akibe csak tudnak...megy az utcán és köpköd ha meglát egy romát meg ilyenek.Az egyik férje leesett egy építésen meghalt,temetésére nem mentek el!!A FÉRJE VOLT!!!
Nem gyászolt meg semmi,1 hét után mikor meghalt a férje (nyugodjon szegény békében)már volt egy másik izomagyú pasija.Aki kb. minden héten csomagokkal megy az annyához vissza mert kiteszi,utána visszafogjadja
Atyavilág,milyen emberek vannak!Szerintem beszélgess el a szüleiddel,a rokonokkal.Költözzön hozzátok egypár rokon,vagy valaki próbáljon segíteni,nem igaz,hogy nem lehet azokat az embereket valahogyan elüldözni..:S
Másrészt javasolnám,hogy ti költözzetek egy rokonhoz ideiglenesen!Amíg ez az egész zajlik.
Dobj a házára pár molotov koktélt az majd mindent megold :D
Viccet félretéve
fogj össze szomszédokkal + olyanokkal akiket b*sztat ez az "ember", jelentsétek fel mind ahányan vagytok
Nincs lehetetlen csak tehetetlen ember!
Vegyetek bátotságot és tényleg többen összefogni, aztán tanítsátok meg neki a Magyarok Istenét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!