Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Félek

Mit csináljak? Félek

Figyelt kérdés

Van egy felnőtt olyan 30-40 körüli nő.Régóta ismerjük (sajnos) , itt lakik ahol mi.Régebben nagyon sokat zaklattak minket,telefonon,fenyegetőztek.Ez volt olyan 6-8 éve.Akkor lecsitult a dolog, volt belőle bíróság meg ilyesmi.Aztán facebook-on (olyan képek vannak fent neki, hogy ne tudjátok meg...) írt mert az egyik osztálytársam meg akarja verni azt a csajt aki ennek a nőnek az utcájába lakik.Erre elkezdett fenyegetőzni,hogy én egy buta liba vagyok,szólni fog a gyámügynek..erre írtam hogy és mit tesz a gyámügy.Erre elkezdte a szüleimet fikázni, ami nagyon nem esik jól mert apukám rákos volt.Persze megvédtem őket.De én nem félek tőlük,csak az,hogy ők még arra is képesek hogy megmérgezzék a kutyáinkat.Vagy megszerzik a telefonszámunkat és megint zaklatni fognak.Anyukám meg engem szidott le,mert szegény ő is fél.Komolyan mondom,bolondok...Nem normális ez a nő komolyan, és igen anyukám is fél,nem elég,hogy alig tudunk megélni,még szaladgálni kelljen a bíróságra...Kitöröltem az ismerőseim közül,de írja a leveleket hogy milyen olcsó k**rva vagyok meg ilyenek.Ez engem nem érdekel,had mondja, de félek hogy valami nagyon rosszat fog csinálni,nem merek elaludni nehogy a kutyusaimmal,vagy akárkivel valamit csináljanak.Már nem merem kivinni a szemetet mert félek hogy megvernek.IGEN ERRE IS KÉPESEK.Fogalmam sincs mit tehetnék,inkább nem szólok nekik nehogy nagyobb baj legyen.

Mit tehetnék?

Kérlek titeket normális válaszokat,és köszönöm hogy végigolvastad.

2011. ápr. 21. 22:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem miért nincsenek még feljelentve???

Pláne, ha meg is vernének!

Talán azért csinálják, mert látják, hogy féltek!

Csak a hatóság tud segíteni!

2011. ápr. 21. 22:41
 2/19 A kérdező kommentje:
Szia! nagyon szépen köszönöm a válaszod.Azért nem jelentjük fel mert már volt olyan hogy ORVOSOKAT rúgattak ki,mert nekik hittek.
2011. ápr. 21. 22:44
 3/19 anonim ***** válasza:
Miért ilyenek veletek??
2011. ápr. 21. 22:46
 4/19 A kérdező kommentje:
Mert nem normális,de komolyan.Én soha nem mondanák ilyet senkire,de ő tényleg az!Elhihetitek,olyan kavarós,most is kitalálta hogy bevertük a szomszédja redőnyét.Nem tudom miért ilyen,de itt mindenkit lefikáz,a sulit meg mindent.Barátnőm (fél cigány) de egyáltalán nem látszik rajta,igényes,szép.Szóval csak a bőrszínén látszik hogy roma.Erre a barátnőm előtt elkezdi fikázni a romákat,de nagyon csúnyákat mondott.A barátnőm elsírta magát.
2011. ápr. 21. 22:49
 5/19 anonim ***** válasza:

Sajnállak, hogy ilyen szituban vagy, de nem kellene azért mindent eltűrni csak azért, mert féltek tőlük!

Azért az durva, hogy csak úgy orvosokat kirugat ok nélkül és még be is dőlnek nekik!! Én ezt nem hiszem el!

Mégis kik ezek valami befolyásos valakik vagy csak nagy pofájú család!

2011. ápr. 21. 22:54
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem,de komolyan.Anyukám mondta (van a nőnek 3 gyere)

hogy az egyik gyereket elvitték az orvoshoz (semmi baja nem volt) és ezt persze az orvos is elmondta hogy semmi baja.Többire sajnos már nem emlékszik anyukám.Nagyon régen volt,de nagyon kavarósok...annyira idegesített...és még neki áll feljebb hogy kitöröltem..

2011. ápr. 21. 22:58
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

Pedig ha nem marad más választás, akkor marad a rendőrség.

Kik ők Istenek? Nehogy ne lehessen már velük valamit kezdeni!

Az ilyet rugdosnám fel!

Húú most én is felmérgeltem magam ezen!

Senkiházi alja MAGYAR!!!!

2011. ápr. 21. 23:04
 8/19 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy sehol nem mer szólni senki senkinek ha cigánnyal van probléma,mert h többségben vannak és mindenki fél tőlük.Lehet ha nem foglalkozol vele abbahagyja, de nyilván ha velem is ilyen történne akkor nem hagynám azért szó nélkül, de tovább se nagyon lépnék pont ezért
2011. ápr. 21. 23:49
 9/19 anonim ***** válasza:

figyelj itt egy egyszerű megoldás.

NE VÁLASZOLJ! ha feljelent?

ott van az összes levél KI NE TÖRÖLGESD! és mutasd meg h miket ír. meglátjuk kimegy börtönbe ;) :D

2011. ápr. 22. 03:31
 10/19 anonim ***** válasza:
11%
23:04-es: Én meg rajtad húztam fel magam, méghogy senkiházi, alja magyar! Na szerintem tűnj ebből az országból mert ilyet nyilvánosan mondasz, még megver valami, "antiszemita, fasiszta, neonáci, stb..."
2011. ápr. 22. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!