A lányom lassan (nyáron) el szeretné kezdeni a bulizást, de kicsit tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
ÓÓÓ, ugyan már! Nem akar bulizni. Csak azért akar elmenni, mert a többi übermenő tag is eljár. Mai fiatalság... Az én időmbe elmehettem kb. 8-ig napközbe, de csak focizni két utcával lejjebb a barátaimmal.
Manapság?
A többségnek semmi kedve elmenni, de már csak azért is elmennek! Miért? Menőkkel lógsz, hát menő leszel. Menő...
Szerintem - már bocs - ,de a Kérdező a 13 éves lány valójában, nem az édesanya.
Mert akárhányan írták, hogy 13 évesen ezt még ne tegye, mindig csak tovább magyarázza a dogokat, hogy lesz ott felnőtt, meg jó ismerősökkel megy, miegyéb...
Ha netán tévedek és mégis az anya vagy, talán olvasd el mégegyszer a válaszokat. S hadd adjam hozzá az enyémet is: nem. 13 évesen ne bulizni járjon a gyerek, hanem ahogy írték, süssön otthon szalonnát a barátaival.
Hidd el, 19 évesen tudom, hogy mi megy az ilyen helyeken. 16 alatt el sem engedném a gyerekem...
ZP-be 13 évesen??
majd 16, 13 éves ne menjen még bulizni sehova
Ha már elengeded, akkor reggelig. Komolyan.
Gondolj bele, minek örülnél jobban, ha a lányod a sötétbe botorkálna haza, amikor tele van az utca (főleg Pesten) szimpatikus úriemberekkel.... vagy reggel amikor nagy a forgalom.
Egyébként meg nem való egy 13éves kislánynak a disco.
Nem ismerem a lányodat, de hidd el, hogy nagyon könnyű meghúzni az üveget, vagy épp beleszívni a cigibe amitől mindenki olyan jókedvű. Nem azt mondom, hogy ezek rossz dolgok, de nem egy kisgyereknek való.
Arról nem is beszélve, hogy rengeteg a beteg ember, akik a kisgyerekekre utaznak, és vannak olyan anyagok, amiből elég pár csepp, és magatehetetlen állapotba kerülsz.
Olyat engednék, hogy házibuli egy nagyobb testvér, unokatestvér vagy akárki felügyeletével. De semmiképpen sem szülő, mert az már úgy nem buli. De ha van ott egy idősebb gyerek (18-20) aki figyel rájuk, az mégis visszatartó erő, hogy ne csináljanak hülyeséget de nem teszi tönkre a bulit.
Nem megijeszteni akarlak a leírtakkal, de sajnos ez van.
Manapság a szórakozóhelyeken minden 3. ember valamilyen tudatmódosító hatása alatt áll, és akkor lehet, hogy keveset mondtam.
Nem a levegőbe beszélek, kidobó vagyok a Dokkolóba, és hidd el, hogy történnek cifra dolgok.
Persze a ZP nem olyan durva hely, de akkor sem kisgyereknek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!