Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mondjak valamit hogy jóvá...

Mondjak valamit hogy jóvá tegyem? :S

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel mindig megbeszéljük az aktuális dolgokat.( Ez a "barátnő" már nem nevezhető barátnőnek többször összevesztünk) ma ráírtam chat-en és elmondtam hogy mi a bajom az ilyen "menő" csajok viselkedésével. Amikor leírtam minden bajomat akkor bejelenti hogy ott van a "menő csaj " és még egy barátnője. Nagyon kivoltam és megpróbáltam kimagyarázni magam. Eddig én is az ilyen "menő csajok" közé tartoztam. Mire számíthatok hétfőn?
2011. ápr. 15. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit utálni fognak, most kaptál egy pofont, de hát ha bajod van a menő csajokkal, akkor nem kell közéjük tartozni. Tehát a pofon jól jött, mert legalább most akkor jobb emberek felé veheted az irányt.
2011. ápr. 15. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:

vagy leordítják a fejedet, és veszekednek veled hetekig, vagy úgy csinálnak mintha nem is léteznél.

de a menő csajok azok nem megbízhatóak meg semmi. visítozós kis k*urvák, akik egymást ölelgetik, h te vagy az én legjobb barim stb. a hátad mögött meg kibeszélnek. tapasztalatból tudom :S ne akarj közéjük tartozni...

2011. ápr. 15. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Mitől lesz valaki menő csaj? Hogy kifestve műkörömmel mini szoknyában rázza a fenekét és vihog mindenen miközben annyi esze sincs mint egy tyúknak? Vagy azok akik azzal versenyeznek hogy ki feküdt le több pasival vagy ki volt részegebb az adott bulin? Mert ez nem menő inkább szánalmas. Nem értem miért kell mindenkinek ilyenekkel barátkoznia.
2011. ápr. 16. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen igazad van. nem is barátkozok már velük, és nem is fogok.
2011. ápr. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!