Azt mondják, ha nem alszik jól a babám, tegyem mellé egy ruhadarabomat. DE hogyan? Nem fogja magára rántani és megfulladni?
Figyelt kérdés
Lányom 7 hós, de a takarót is magára tekeri, azért altatom hálózsákba. Mimet és hogyan tegyem mellé, hogy érezze az illatom? Frissen mosottat, vagy már hasznátat kell odatenni?Hogy csináljátok?2009. jan. 28. 23:03
1/4 anonim válasza:
Ne tegyél oda ruhát,vagy ruha félét mert tényleg megfulladhat.Tesóm is majdnem megfulladt!
2/4 anonim válasza:
Ez igaz hogy így jobban alszik.Mi is így csináljuk.
Mindíg olyat ami már volt rajtad és Te tehetnéd a feje alá a pólódat.Remélem segítettem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Én is arra gondoltam, hogy a hosszu hálóingem teszem a feje alá, mint a textilelust és betűröm a matrac alá.
2009. jan. 29. 12:58
4/4 anonim válasza:
az én 9 honapos lányom is csak az én polommal alszik már kicsi kora óta. nem hosszuuju plolt adok neki mert az rátekeredhet a nyakára hanem rövidujju polot. neki a kezébe van és szorongatja meg szaglássza:) mindig akkor adom neki ha már jol átvette a testillatom a polo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!