5,5 hós kislányom 2 napja állandóan hasra fordul alvás közben, és az orrát az ágyba nyomja. Nem fog megfulladni?
Nagyon féltem....De hiába foditom vissza,perceken belül visszafordul...
Lehet hülyén hangzik a kédés,de én akkor is félek.
Szia pont ez van nálunk is:)Szintén 5,5 hónapos eddig soha nem aludt hason.Tegnap este vettem észre hogy ahogy leraktuk egyből hasrafordult és úgy aludt el.Én vártam egy picit és megforditottam, izgultam én is de úgy maradt reggelig.Sztem tuti nem fulladna meg mert elforditja a fejecskéjét.Napközben hagyom, mert úgyis látom.
Üdv
Semmi baja nem lesz, örülj, hogy tud hason aludni, mert az enyém 9 hónapos és folyton hasra fordul, de fel is ébred rá. Így éjjel akár 4szer, 5ször kelünk.
Jó babázást
Előzőleg irtam neked.
Sztem is csak hozzá kéne szoknunk:)csak nagyon furi, hogy eddig még hason is utált lenni aztán kb 2 hete pörög forog és imádja sőt ugy is alszik.Kiváncsi leszek a ma északára ha hason alszik sztem úgyhagyom...
Nem baj ha hason alszik, de arra VIGYÁZZ hogy csak 100% pamut ágyneműje legyen és légáteresztő lepedő, matrac stb..
Nem szerencsés ha nrjlont teszel a lepedője alá mert azon keresztül nem kap levegőt.
íőgysem ázik át hiszen a mai pelenkák jól bírják a nedvességet.
Nyugodj meg, nem fog megfulladni! :)
Az én fiam 3 napos kora óta hason alszik, pvc aljú frottír lepedőn, és még nem fulladt meg alvás közben, pedig fúrja rendesen a fejét. Most 5 hónapos. Meg oldalra is tudják amúgy fordítani. Ahogy te sem fulladsz meg, ha hason alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!