Miért kapja el kamasz fiam 2 hetente az influenzát?
Figyelt kérdés
Azelött csak nagyon ritkán volt beteg, de az elmúlt pár hónapban szinte kéthetente. Szedett majdnem mindig antibiotikumot is, orvosi javaslatra. Mégis nagyon aggaszt, hogy mi lehet baj, hogy ennyire gyenge az immunrendszere. Az orvos szerint nem vele van a gond, hanem most ílyen vírusok vannak. Más is volt így?2009. márc. 2. 09:27
11/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Gondolom viccnek szántad,ha,ha ha! Vagy egyszerűen magadból indulsz ki!!!
2009. máj. 11. 10:24
12/16 anonim válasza:
Jólvanna :D bocsi... csak szórakozott kedvemben írtam :)
14/16 anonim válasza:
én is pont arra gondoltam, mint amit az utolsó írt... nem lehet, hogy egyszerűen csak nem akar suliba menni?:)
15/16 A kérdező kommentje:
Mivel kitűnő tanuló ez meg sem fordult a fejemben!
Viszont már túl vagyunk rajta, és az lehetett amit az egyik válaszoló írt az immunrendszere volt legyengülve, mert iszionyatos növésnek indult.
Ebben a tanévben 2x volt beteg, míg az előzőben havonta otthon volt.
2010. ápr. 4. 10:58
16/16 anonim válasza:
Megelőzésre kipróbálhatjátok a Bronchovaxom-ot(receptköteles).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!