Miért hiszi mindenki, hogy hazudunk?
Már 3 éve a legjobb barátom egy srác.Néha egymásnál alszunk,ha van valami problémánk,akkor felhíjuk a másikat,akkor is,hogyha hajnali 3 óra van (na jó,ezt igazából csak én csinálom...:$).Együtt megyünk néha vásárolni,amit Ő végig ásítozik,meg kérdezi,hogy mikor megyünk már stb...Persze vannak lány barátnőim,de velük nincs olyan közeli a kapcsolatom,nem bíznám rájuk magam...
Eléggé helyes,ezért a csajok,akik rajonganak érte folyton megkérdeznek,hogy mióta vagyunk együtt,miért nem valljuk már be mindenkinek meg ilyenek.Én már 20x elmondtam,hogy semmi nincs köztünk és nem is lesz.Erre mindenki mondja,hogy tuti,hogy hazudunk....Amikor átjött a mi sulinkba,akkor tetszett (mint minden lánynak :D),de rájöttem,hogy tök különmbözőek vagyunk és később már semmit nem éreztem iránta sima barátságnál.
14L
fogalmam sincs h mér csinálják ezt..
nekem is van fiú barátom és sokkal jobban kiáll melletem mint bármelyik lány és télleg meg lehet vele beszélni mindent és már ovis korom óta ismerek és mikor kicsik vtunk minden nyáron itt vt a mi utcánka a mamájánál és együt legoztunk meg barbiztunk xddd És mai napig tök jóba vagyunk és megbeszélünk egymással mindent. És még a saját hugom is azzal piszkált h biztos szerelmesek vagyunk. Most télen meg anyu munkatársa kérdezte meg anyámtól h ki a Zoli bnöje mert az 5 éves lánya láta őt egy olyasmi kinézetű lánnyal mint én. xddd
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, minden nap talizunk, együtt szoktunk aludni, mindent meg tudunk beszélni, együtt megyünk vásárolni, és néha még hajnalban is dumálunk. Ő a párom.
Általában ha tetszik egy lány, és midnig együtt vaguynk és mindent együtt csinálunk, és tökéletesen megértjük egymást, akkor járok is vele. Járni nem olyanokkal kell, akiknél ezek a feltételek nem teljesülnek.
Sosem értettem a fiú-lány barátságot. Ha valakivel olyan hajde nagy a barátság, akkor mi választja el a járástól? Ezt mondaná meg nekem valaki. Olyan lányokkal sosem barátkozom, akik nem érdekelnek.
Amúgy ez egy nagyon egyszerű dolgora vezethető vissza. A szerelem/párkapcsolat az érzelmeken alapszik. Tehát ha valakivel nagyon jól megérjük egymást, szeretünk együtt lenni, vonzódunk egymáshoz, akkor ez bizony azt jelenti, hogy szeretjük egymást.
Ha meg valakivel nem értjük meg egymást, nem szeretek vele lenni, és nem vonzódom hozzá, akkor meg nem a barátom.
Ebből egyenesen következik, hogy nem létezik fiú-lány barátság. Mert ha már kialakult, akkor az szerelem. Barátság csak azzal a nemmel szemben alakulhat ki, aki felé nem vonzódsz. Ebből kifolyólag a bisexeknek nem lehetnek a hagyományos értelemben vett barátaik.
Nem meleg,higgyétek el :D
Voltak barátnői és jelenleg is van egy,szóval tutira nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!