Drogozik a lányom? (túl rövid a kérdésem)
Kb. fél éve új pasija van. Normális, tisztelettudó gyerek. Jól teljesít az iskolában, normális családból származik, ismerem a szüleit. Szóval nincs vele gond. De raszta haja van, és van egy olyan érzésem, hogy füvet szív.
És ez beigazolódni látszik. A minap hallottam, hogy a lányom milyen zenéket hallgat... szó szerint idézek
"kettőt szívok délután, attól jól érzem magam"
"a mona lisa be van tépve"
"az alkohol elfogyott mind, de kannabisz szerencsére van"
És hasonló szövegek.
Mit csináljak? Tiltsam el a barátjától? Akkor bedurcázik, és talán még keményebb dolgokhoz is hozzányúlna :S
Tanácstalan vagyok, és nagyon meg vagyok ijedve. Aki már járt hasonló cipőben kérem segítsen, mert nagyon féltem a lányom.
Szia. én is ilyen zenéket hallgatok, de nem vagyok drogos ( pont tigris-t hallgatok "kettőt szívok délután, attól jól érzem magam" :D:D ) és ilyen körökben is mozgok, de nem lettem drogos. lehet hogy ő is kipróbálta már, ezt vagy bevallja vagy nem. szerintem amíg nincs vele probléma addig úgyse tudod meg. Ha pedig tényleg füvezik az úgyis kiderül majd.igazából én azon az oldalon állok, hogy nem olyan rossz a fű, hiszen van ahol már legális.
17L
Szia!
Kollégista lettem 14 éves koromban, 16-ra összeszoktunk már jól a szobatársaimmal, legjobb barátnőim lettek, mindenféle bugyuta zenéket összehallgattunk, ők kipróbálták a füvet, megkérdezték kérek-e egy slukkot...igazából sohasem vonzott a gondolat, és láttam az egyik barátnőm milyen állapotba került, eszembe nem jutott kipróbálni...18 éves korunkban váltunk el, mindegyik barátnőmből normális ember lett, az egyik fodrász, hamarosan férjhez megy, a másik most diplomázik ahogy én is...én is férjnél vagyok, hamarosan születik a kislányunk, nem érzem, hogy azért mert vicces zenéket hallgattam, rossz ember lennék, füves meg pláne nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!