Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Drogozik a lányom? (túl rövid...

Drogozik a lányom? (túl rövid a kérdésem)

Figyelt kérdés

Kb. fél éve új pasija van. Normális, tisztelettudó gyerek. Jól teljesít az iskolában, normális családból származik, ismerem a szüleit. Szóval nincs vele gond. De raszta haja van, és van egy olyan érzésem, hogy füvet szív.

És ez beigazolódni látszik. A minap hallottam, hogy a lányom milyen zenéket hallgat... szó szerint idézek

"kettőt szívok délután, attól jól érzem magam"

"a mona lisa be van tépve"

"az alkohol elfogyott mind, de kannabisz szerencsére van"

És hasonló szövegek.

Mit csináljak? Tiltsam el a barátjától? Akkor bedurcázik, és talán még keményebb dolgokhoz is hozzányúlna :S

Tanácstalan vagyok, és nagyon meg vagyok ijedve. Aki már járt hasonló cipőben kérem segítsen, mert nagyon féltem a lányom.

2011. márc. 23. 13:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat,de elég sok butaságot írtak páran.Hm.Valószínűleg,nem fog tetszeni a véleményem,ha átlagos szülő vagy.De azért próba szerencse.

Először is.Attól,hogy raszta haja van a fiúnak,még nem feltétlenül füvezik.Nagyon nagy butaság a külsőből ilyen következtetéseket levonni.Nekem is raszta hajam van,meg orrkarikám,meg stbstbstb.És igen,néha elszívok egy spanglit,de ez nem azt jelenti,hogy füvezek.Amúgy ha a csávó tényleg raszta,és nem csak divatból van dreadlockja,akkor ajánlom,hogy nézz utánna a rasztafárinak.A vallásnak,a kultúrának.Sok mindent meglehet tudni,amin elképedsz majd :)

Mellesleg.Tudom,most mindenki lefog pontozni,de abban nincs semmi rossz,ha néha néha elszív akár a lányod is egy cigit.Tulajdonképpen ha egy kicsit utánagondolsz,hogy miért nem legális,rájössz,hogy nem azért mert olyan káros hatásai lennének.;)

Még a televíziónak is nagyobb az agysejt pusztító hatása,mint a cannabisnak.Nem beszélve a fűről.A függőség meg...mint bármilyen más dolognál,itt is kialakulhat lelki függőség(akár a tv,internet,kávé,stb).Testi függés pedig nincs.És ha nem szív valaki rendszeresen akkor a lelki sem alakul ki.Valamit...most idézek."Amikor az ember alkoholt iszik, szúr egy késsel és öl.

De amikor füvet szív, szúr egyet a késsel és azt mondja:

Hagyjad, az élet majd megmutatja neki"-mondta Bob Marley

Tudod...ő egy nagyon bölcs ember volt.:)

Igazából még regélhetnék neked,de fölösleges.

A lényeg a lényeg,hogy külsőből ne ítélj.A reggae jó.

A fű sem rossz.Ha a lányod esetleg belekeveredett ilyen dolgokba,az neki csak akkor lesz rossz,ha elkapják a rendőrök.Mindenképpen azt javaslom,hogy ülj le vele beszélgetni,ha úgy látod,hogy gond van.És add elő,hogy fiatalkorodban milyeneket szívtatok a haverokkal....ha akkor nem mondja el,akkor .....:)

2011. márc. 23. 19:14
 12/23 anonim ***** válasza:

Hoppá.Bocsi elrontottam a 'Nem beszélve a fűről résznél.' Nagyot nevettem magamon :DDD

Az alkohol akart lenni.:)

2011. márc. 23. 19:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

a raszta már egyből egyenlő a füvezéssel? nagyon el van itt tévedve pár válaszoló.

Bátyámnak is volt raszta haja, de nem nyúlt fűhöz.

A zenén meg mért kell kiakadni? Én amiket hallgatok 60%-ban drogozásról és a szexről szólnak. Mégsem teszem egyiket sem.

13L

2011. márc. 23. 19:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ilyen zenéket hallgat, attól még nem füves. Jók ezek a számok, én is szeretem, ellazítanak. Ha a barátja rasta, az se azt jelenti,hogy füvezik. Lehetséges, nem tudom... De ha a lányod nem olyan naív, és írányitható, hanem inkább megfontolt, akkor nem kell aggódni, csak nem teszi meg... Amúgy, egyszer kiszabad próbálni a tapasztalatért, de többször már ne.
2011. márc. 23. 20:28
 15/23 anonim ***** válasza:

eloszor is, ulj le a lanyoddal, es mond meg, hogy kezdesz aggodni erte, es szeretned tudni, hogy mi a helyzet... kerdezz ra, hogy hasznal e valami szert, de nyugtasd meg, hogy nem fogsz ra haragudni, ha igen, de tudni akarod (kulonben el sem meri mondani) figyeld a reakcioit, ha hazudik, egybol kiszurod, te jobban ismered a lanyod mint barki, szoval ez nem igen jelent gondot.

Ha beigazolodni latszik, keressetek segitseget, de simmikeppen ne szidd le! Maradj higgadt, az a lenyeg! Tudom, hogy felted a lanyod... Egyebkent a zene, meg nem jelenti azt, hogy o is "anyaghoz nyulna" .

2011. márc. 24. 18:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

1.Van egy pár rasta barátom, és nem füveznek.És én nagyon szeretem őket, aranyosak, semmi baj nincs velük, tényleg ép eszű, és gondolkodású emberek.

2.Nekem se raszta hajam, nem füvezek, nem iszok, néha ugyan rágyujtok. Csak 5öseim vannak 11.-ben, ÉS IMÁDOM Copy cont:))

3.Ne ítéld meg a fiút a haja miatt...hülyeség.

4.Beszélgess a lányoddal, ne tiltsd, mert csak lázad...ez a korával jár.Ne vádaskodj, beszéljétek meg.

És még annyi, hogy régen talált anyu a zsebemben egy gyújtót, de nem cigiztem, a barátomé maradt csak nálam. Mikor hazaértem aznap a suliból rögtön elkezdett velem kiabálni, és kérdezgette hogy mióta cigizek, de akkor még csak ki sem próbáltam. Másnap kértem a barátomtól egy szálat, és elszívtam.

Rá pár hónapra egyik délután mikor hazaértem nagyon jó kedvem volt. De tényleg mosolyogtam, nevettem.Anyu szintén kiabált biztos ittam.Családi alkalmakon kívül 1 pohár bort se, meg semmit se ittam. A következő buliban volt az első nagyon csúnya berúgásom, szerencse hogy a barátom ott volt.

Szintén Copy con. Én nagyon szeretem a zenéjét. Anyu azzal jött, hogy ő teljesen biztos benne hogy én drogozom. Ahogy alkalmam volt azonnal szívtam egy slukkot.(Akkor ugyan megfogadtam hogy soha többé...)

Ezzel csak annyit akartam, hogy bennem anyu vádaskodása váltotta ki ezeket, nem pedig csak úgy nekem jutott eszembe. Biztos amúgy is kipróbáltam volna, de ezekben a helyzetekben már csak azért is, lázadásból...

2011. márc. 24. 18:51
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem ez az egyik kedvenc számom:

http://www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0

Pedig amúgy rockot is csak ritkán hallgatok.

Szerinted ettől szadista nekrofil darabolós gyilkos lennék?

Naugye...

2011. márc. 24. 18:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem drogozik.
2011. márc. 25. 15:08
 19/23 anonim ***** válasza:

ne hiszem.. a dalszövegek miatt..egy csomóan vannak akik éneklik mert egyszerűen jó a zene..és úgy sokkal jobban lehet zenét hallgatni ha énekeljük vele a szöveget..

amúgy attól még hogy a barátjának raszta haja van az nem mérvadó..nagyon sok embernek van raszta haja. mégsem drogoznak.

2011. márc. 25. 20:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül füvezik,ha olyan jeleket látsz rajta,akkor lehet mondani. :)
2011. márc. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!