Más is utálja a rokonokat és a családi összejöveteleket?
Én kifejezetten gyűlölöm. Utálom, ha jönnek, a hátam közepére kívánom. Unom az erőltetett beszélgetéseket, a jópofizást, mintha muszáj lenne. Ez az évi 2-3 alkalom, amikor látom őket, valami iszonyat. Csak ülök, nézek ki a fejemből, hallgatom, ahogy a "nagyok" beszélgetnek, aztán a témába beleszólni nem igazán tudok...
Ti hogy vagytok vele ?
16/l
Én a nagynénémet és annak családját utálom! Bunkó, beképzelt, dirigálós, újgazdag kétszínű sznobok akik grófnak vagy bárónak képzelik magukat.
Az asztaltársaságukban pedig csak feszengtem, mert ha pletykán kívűl másról beszéltem akkor leállítottak. " Ez nem ide való téma! "
Amikor ezt mondták akkor többet meg sem szólaltam és a mai napig kerülöm őket. 2 éve az örökös piszkálódásaik miatt elpattant a húr és összevesztünk.
Családi összejöveteleket megkövetelik, elvárják, hogy az asztal roskadásig legyen étellel, itallal, szépen megterítve.
Jó pár olyan akciójuk volt velem szembe amit szótlanul türtem, és a 23 év feszültsége kitört és veszekedésbe torkollott.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!