Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más is utálja a rokonokat és...

Más is utálja a rokonokat és a családi összejöveteleket?

Figyelt kérdés

Én kifejezetten gyűlölöm. Utálom, ha jönnek, a hátam közepére kívánom. Unom az erőltetett beszélgetéseket, a jópofizást, mintha muszáj lenne. Ez az évi 2-3 alkalom, amikor látom őket, valami iszonyat. Csak ülök, nézek ki a fejemből, hallgatom, ahogy a "nagyok" beszélgetnek, aztán a témába beleszólni nem igazán tudok...

Ti hogy vagytok vele ?

16/l

2011. márc. 20. 16:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
nagyon ismerős. én túl tudom élni ezeket a jópofizós összejöveteleket, de nővérem iszonyatosan gyűlöli - benne egyébként is dúl az indulatos vér -, és amióta elköltöztek a barátjával, minden alkalomra - névnapok, karácsony - úgy jönnek, hogy elkerüljék a rokonokat. ha mégis összefutnak, feljönnek a szobámba beszélgetni :)
2011. ápr. 1. 17:53
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
én is midnig agyhugykövet kapok tőle, bár be tudok kapcsolódni a témába, de egyszerűen akkora az űra két generáció között, hoyg az valami elképesztő...
2011. ápr. 4. 19:57
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a nagynénémet és annak családját utálom! Bunkó, beképzelt, dirigálós, újgazdag kétszínű sznobok akik grófnak vagy bárónak képzelik magukat.

Az asztaltársaságukban pedig csak feszengtem, mert ha pletykán kívűl másról beszéltem akkor leállítottak. " Ez nem ide való téma! "

Amikor ezt mondták akkor többet meg sem szólaltam és a mai napig kerülöm őket. 2 éve az örökös piszkálódásaik miatt elpattant a húr és összevesztünk.

Családi összejöveteleket megkövetelik, elvárják, hogy az asztal roskadásig legyen étellel, itallal, szépen megterítve.

Jó pár olyan akciójuk volt velem szembe amit szótlanul türtem, és a 23 év feszültsége kitört és veszekedésbe torkollott.

25F

2011. okt. 16. 13:41
 24/24 anonim válasza:
Én szerencsésnek mondhatom magamat, mert a nagymamám által eléggé egyben van a család. A nagynénéim heti (néha már-már napi) szinten átjárnak, mert mamámmal lakom, akit imádnak :) igazából nekem pl. a nagynénéim olyanok mintha a nővéreim lennének :) unokatesóimmal kicsit kevesebbet vagyok, a kisgyerekek idegesítenek sokszor (két 5 éves kissrác), az egyik unokaöcsémmel nagyon rossz a viszony, de úgy alapjáraton egyben van a család. Nagybátyámékat meg sajnos ritkán látom. Persze, nálunk is vannak fárasztó rokonok (mama öccse és annak felesége vagy az egyik nagynéném barátja), de ővelük ritkán találkozok. Nálunk nem nagyon van jópofizás mert, aki nem kíváncsi a másikra, az nem találkozik vele (bár nálunk ez ritka), aki meg jön az mamámhoz jön végülis, tehát "haza" :) hál' Istennek apuékat nem kell látnom, szóval erőltetett rokonozás részemről kilőve :) szóval én szeretem a családi összejövetekeket :)) 19/f
2015. aug. 24. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!