Hogy szerelitek le azokat a kedves rokonokat akik babátokat olyanokkal akarják tömni, mint pl. tejszinhab, sütemény, csoki? Már úgy unom.
1-figyelmeztetek
2- ha nalunk tortenik kiveszem az illeto kezebol a gyereket
3- ha megtudnam hogy a tiltasom ellenere anyueknal kap valamit egy darabig nem engednem el.
1-2 megtortent mar,azota nincs probalkozas.Eleg keves dolgot tiltottam meg de azt nagyon.
Úristen!!!!!
1. 7 hós gyereknek nem szabadna adni semmilyen cukros, tej illetve tojás tartalmú dolgot.... egyes édességekben még mogyoró is elszórtan lehet... a sok E-ről nem is beszélve...
2. Te vagy az anyja állj ki a gyerekedért... ez nem csak elvi kérdés... nem kéne már a gyereket most minden édes sz@rra rászoktatni.
3. Úgy hajtanál el mindegyik a retkes f@szba, hogy arról koldulnának....
Ha ilyet csinálna bármelyik rokonom kerek-perec megmondanám neki hogy ha látni szeretné a gyereket akkor felejtse el ezeket a dolgokat...
Mi is 7 hósak vagyunk, de anyatejen/zöldségen/gyümölcsön/csirke/gabonapépen kívül a gyerek még mást nem evett.
Nem értem hogy a mostani 50 felettiek hol hagyták az eszüket... nem véletlen hogy a mostani 30-asoknak akiknek ezek a hülyek a szülei mindegyik gyomorbeteg, allergiás, meg minden sz@r bajuk van...
Az én anyósom azt nyomtatja állandóan, hogy az ő fia három hónaposan kinézte a töltött káposztát a szájukból ezért adott neki... nekem meg közölte hogy a mi fiunk egy évesen már lecsót fog enni... hát mondtam hogy kétlem...
Ne hagyd hogy ilyen fontos dolgokba beleszóljanak!
3 hónapos volt a kisebbik fiam mikor dédimamához mentünk látogatóba és ő szánakozva kérdezte ő sem eszik semmit még (csak szopik)mondom nem és nem is fog semmi mást és inni sem iszik mondom nem....
Szánakozó tekintet és ennyi.
Persze ő a szomszéd gyerekéből indul ki aki 6 hónaposan csirke pörköltöt és töltött káposztát evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!