Óvodai szülinapra sütemény ötletek?
Figyelt kérdés
Nálunk lehet házi sütit vinni, de csak olyant, ami nem krémes. Tehát kevert tésztás, piskótatekercs, ilyesmi mehet, pudingos, túrós, krémesek nem.
Valami olyant szeretnék, amit meg lehet csinálni tortaformában is, és általában szeretik a gyerekek.
2011. okt. 3. 22:03
1/5 anonim válasza:
Nalunk egy olasz nagymama isteni tortat sutott. Olyasmi vot, mnt a piskota, de tele finom gyumolcsokkel, barackkal, almaval. Nagyon jo volt. Nalunk hozhatnak a szulok, milyen tortat akarnak, de az a gyumi torta utott minden csokis, kremes, barbies habcsodat!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Jó kis meggyes piskóta? Vagy almás piskóta?Vagy csoki reszelékes golyó?
3/5 anonim válasza:
én muffinokat sütöttem, kinder csokit nyomtam bele. a muffinok tetejére pedig rárajzoltam a gyerekek jelét színes cukormázzal. nagy sikere volt!
4/5 anonim válasza:
Én egyszerű kuglófot viszek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!