Egyszerű sütemény ötleteket tudtok adni, amit két pici totyogó mellett is meg tudok csinálni? Esetleg ami sütés nélkül megvan?
Tej, olaj, liszt, cukor - mindenből 20 kanál+3-4 egész tojás+1 csomag sütőpor. Összekevered és be a sütőbe 20 percre kis lángon.
A tetejére tehetsz meggyet, vagy diót, mákot, mazsolát (mielőtt a sütőbe teszed), vagy ha kész töltheted lekvárral, pudinggal. Kiváló tortalapnak is.
Én gyakran megcsináltam, mert írtó hamar össze lehet kavarni, aztán nincs vele gondod. Amíg sül, addig foglalkozhatsz a kicsivel is akár. Kiadós és finom.
Ananászos piskótás süti- őzgerincbe fólia, aranka vaníliás krém, tejszín, zselatin, ananászkonzerv.
A krémet az ananász levével csinálod meg, ahogy rá van írva, felvered a habot, melegítesz zselatint, összekevered, bele az őzgerincbe, tetejére előzetesen tejbe mártott babapiskóta (így jobban puhul), és kb. 12 óra a hűtőben, és szeletelhető, ehető:)
Kókuszgolyó, bármilyen muffin, egyéb kevert tészták. Képviselőfánk (vett tésztából)
Vagy csinálj egyszerűen pudingot, babapiskótával, gyümölccsel rétegezve.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:29
20 kanál cukor? Nem sok ez? Bár ha 20 kanál a liszt is...
Mekkora tepsibe rakod? Kipróbálnám. Köszi!
Szerintem a tiramisu is gyorsan megvan!
Számomra legegyszerűbb a mákos kevert, bár ezt sütni kell, de nagyon könnyű:
2 tojás
1 csésze cukor
fél csésze étolaj
1 csésze tej
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
2 csésze liszt
2 csésze mák
Alaposan összekeverjük, sütőpapírral bélelt közepes tepsiben tűpróbáig sütjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!