Egyszerű sütemény ötleteket tudtok adni, amit két pici totyogó mellett is meg tudok csinálni? Esetleg ami sütés nélkül megvan?
a 20 kanalas sütis vagyok
Nagy tepsihez elég az adag. Szépen felnő.
A lisztet púpozott, míg a cukrot csapott kanállal mérem.
Nem túl sok a cukor.
Ha csak kicsi tepsid van - megy 13 kanállal is + 2 tojás és fél tasak sütőpor.
Bátran belevághatsz,gyakran kipróbált recept.
Itt nézz körül:
Nálunk a tejfölös csodabogár a mai desszert. De nézz szét az oldalon, nagyon jó!!!
banános muffin: 25dkg margarin, 25dkg liszt, cukor, vaníliás cukor, 4tojás, 2banán, sütőpor. Minden egy tálba, fakanállal összekevered, formába be(mi püspökkenyér formában egybe sütöttük) és 15perc alatt kész is.(tűpróba!!!, csalóka kívül fini ropogós belül folyik ha egyben sütöd) A 19hónaposommal közösen sütöttük tegnap, ő kavargatta.
Kakaós kuglóf is gyors: 1/2kg liszt, 1dl tej, cukor, vaníliás cukor, 6tojás(külön sárgája fehérje), sütőpor, kakaó.
Sárgáját a cukrokkal kikevered, bele a liszt és sütőpor fele, majd a habbá vert fehérje fele, keverés, megint liszt megint hab, forma aljába a krém fele, maradék krémbe kakaó eldolgozod, bele a formába, megmozgatod, és be a sütőbe. Én tűpróbával néztem mikor jó.
Ezek olyanok, amiket a kicsik is tudnak kavargatni, ha van helyetek(nálunk van),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!