Más is utálja a rokonokat és a családi összejöveteleket?
Én kifejezetten gyűlölöm. Utálom, ha jönnek, a hátam közepére kívánom. Unom az erőltetett beszélgetéseket, a jópofizást, mintha muszáj lenne. Ez az évi 2-3 alkalom, amikor látom őket, valami iszonyat. Csak ülök, nézek ki a fejemből, hallgatom, ahogy a "nagyok" beszélgetnek, aztán a témába beleszólni nem igazán tudok...
Ti hogy vagytok vele ?
16/l
énis utálom.. röpködnek a poénok és az értelmetlen kérdések. Mindenki úgy csinál mintha nagyon érdekelné a másik.
15L
én eddig olyan családi összejövetelen voltam hogy a tesóm barátnőjééknél voltunk és csak az ő családjából voltak ismeretlenek.nekem nagyon tetszett.elvoltam egy csajszival meg fogóztunk meg minden.
nálunk nem szoktak lenni de ha rokonok jönnek vagy mi megyünk hozzájuk én élvezem :)
Én is ..utálok jópofizni...nem azt mondom hogy nem szeretem őket,de amikor egyszerűen nincs kedvem hallgatni a baromságokat...nem tudom nem szeretem.Anyáék meg mindig izélnek hogy mosolyognak...utálom az erőltetett mosolyokat.Ennyi,ilyen vagyok,így kell szeretni.xD:DD
12/L
Évi 2-3 alkalmat hang nélkül ki kell bírnod!
Nem olyan nagy tragédia ez, mi lesz, ha segítségre lesz szükséged és rájuk számíthatsz csak.
Pont azért mennek hozzátok ezek a rokonok, mert érdekli őket, hogy hogy vagytok.
Fapofával ülsz?!
Szégyellhetnéd magad!
16 vagy, oké, a kamaszkor számlájára írom, bocs.
Ettől nem leszel nagylány am, sőőőt
Neked most mi bajod van ?
Nagy lány ? Te most komolyan azt hiszed, hogy ettől most azt hiszem, hogy faszagyerek vagyok ??
Ezzel én is így vagyok....
a legjobb az,amikor a "kedvenc" unokatesóm ott jópofizik nekem,a hátam mögött meg lek*rváz...
17:29
Neked mi bajod van?
Ártott neked valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!