Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más is utálja a rokonokat és...

Más is utálja a rokonokat és a családi összejöveteleket?

Figyelt kérdés

Én kifejezetten gyűlölöm. Utálom, ha jönnek, a hátam közepére kívánom. Unom az erőltetett beszélgetéseket, a jópofizást, mintha muszáj lenne. Ez az évi 2-3 alkalom, amikor látom őket, valami iszonyat. Csak ülök, nézek ki a fejemből, hallgatom, ahogy a "nagyok" beszélgetnek, aztán a témába beleszólni nem igazán tudok...

Ti hogy vagytok vele ?

16/l

2011. márc. 20. 16:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Ez főleg akkor rossz, ha Nálad jóval idősebbek. Tudom mit érzel.
2011. márc. 20. 16:17
 2/24 anonim ***** válasza:
94%

énis utálom.. röpködnek a poénok és az értelmetlen kérdések. Mindenki úgy csinál mintha nagyon érdekelné a másik.

15L

2011. márc. 20. 16:20
 3/24 anonim ***** válasza:
58%

én eddig olyan családi összejövetelen voltam hogy a tesóm barátnőjééknél voltunk és csak az ő családjából voltak ismeretlenek.nekem nagyon tetszett.elvoltam egy csajszival meg fogóztunk meg minden.

nálunk nem szoktak lenni de ha rokonok jönnek vagy mi megyünk hozzájuk én élvezem :)

2011. márc. 20. 16:43
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Igen :S Nálunk épp itt vannak.... van egy 7éves unokaöcsém aki mindenhova követ... elegemvan belőle...
2011. márc. 20. 16:59
 5/24 anonim ***** válasza:
56%

Én is ..utálok jópofizni...nem azt mondom hogy nem szeretem őket,de amikor egyszerűen nincs kedvem hallgatni a baromságokat...nem tudom nem szeretem.Anyáék meg mindig izélnek hogy mosolyognak...utálom az erőltetett mosolyokat.Ennyi,ilyen vagyok,így kell szeretni.xD:DD

12/L

2011. márc. 20. 17:11
 6/24 anonim ***** válasza:
35%

Évi 2-3 alkalmat hang nélkül ki kell bírnod!

Nem olyan nagy tragédia ez, mi lesz, ha segítségre lesz szükséged és rájuk számíthatsz csak.

Pont azért mennek hozzátok ezek a rokonok, mert érdekli őket, hogy hogy vagytok.

Fapofával ülsz?!

Szégyellhetnéd magad!

16 vagy, oké, a kamaszkor számlájára írom, bocs.

Ettől nem leszel nagylány am, sőőőt

2011. márc. 20. 17:29
 7/24 A kérdező kommentje:

Neked most mi bajod van ?

Nagy lány ? Te most komolyan azt hiszed, hogy ettől most azt hiszem, hogy faszagyerek vagyok ??

2011. márc. 20. 17:52
 8/24 anonim ***** válasza:
92%

Ezzel én is így vagyok....

a legjobb az,amikor a "kedvenc" unokatesóm ott jópofizik nekem,a hátam mögött meg lek*rváz...

2011. márc. 20. 17:55
 9/24 anonim ***** válasza:
93%

17:29

Neked mi bajod van?

Ártott neked valamit?

2011. márc. 20. 17:56
 10/24 anonim ***** válasza:
94%
17:29,te mit szívtál?:O
2011. márc. 20. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!