Más is utálja a rokonokat és a családi összejöveteleket?
Én kifejezetten gyűlölöm. Utálom, ha jönnek, a hátam közepére kívánom. Unom az erőltetett beszélgetéseket, a jópofizást, mintha muszáj lenne. Ez az évi 2-3 alkalom, amikor látom őket, valami iszonyat. Csak ülök, nézek ki a fejemből, hallgatom, ahogy a "nagyok" beszélgetnek, aztán a témába beleszólni nem igazán tudok...
Ti hogy vagytok vele ?
16/l
Én azzal a rokoni körrel inkább nem is találkozok, akiket utálok.Ennyire egyszerű, a probléma megoldása.
A szerzett rokonaimmal jóban vagyok,lehet velük jókat dumálni meg sörözni.:)
Én úgy vettem észre 3féle rokonlátogatás van: Amikor vannak gyerekek is akikkel lehet játszani, ennek az első fél órája rossz, az "oldódás" utána már elvagyunk(persze nem mindig), aztán van amikor 7-8 éves gyerek van akivel nem nagyon tudok ellenni, meg a felnőttek akikkel szintúgy nem, de azért ott kell ülnöm, meg minden, vagy csak felnőttek, de úgy illik hogy ott üljek(na ez a legunalmasabb), valamint, amikor csak felnőttek vannak, de nem kell ott ülnöm(na ez a legjobb és ebből van a legkevesebb, gyakorlatilag soha:S), de pl. anyukám nagybátyja mindig tök jó történeteket mesél, úgyhogy az jó.
13/L
19:46 mekkora :D
"17:29-esnek valszeg nicsnek ilyen rokonai,vagy leragadt a 17.században...-.-""
tehát a 17.század után utálni kell a rokonokat... gratulálok.
17:29nek k.rvára igaza van. egyébként majd kinövitek ezt a korszakot. amikor normálisabbak lesztek, nem fogjátok ennyire utálni a családotokat.
Köszönöm 23.04.
pont erre akartam kilyukadni!
üdv!
17.29 voltam :)
17 éves vagyok, és nem azért utálom a rokonaimat mert kamasz vagyok, hanem egészen kiskoromtól. Vagy nálam ilyen hamar kezdődött a pubertás?
Nem hiszem hogy ezzel nagylány lennék, vagy bármivel is fentebb álló, csak vannak bizonyos emberek, akiket nem vesz be a gyomrom. A rokonaim pont ilyenek...
És kedves 17:29 örülök hogy neked jó rokonaid vannak!:)
De van akiket elég sz.rházi alakokkal "áldott" meg a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!