Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más is utálja a rokonokat és...

Más is utálja a rokonokat és a családi összejöveteleket?

Figyelt kérdés

Én kifejezetten gyűlölöm. Utálom, ha jönnek, a hátam közepére kívánom. Unom az erőltetett beszélgetéseket, a jópofizást, mintha muszáj lenne. Ez az évi 2-3 alkalom, amikor látom őket, valami iszonyat. Csak ülök, nézek ki a fejemből, hallgatom, ahogy a "nagyok" beszélgetnek, aztán a témába beleszólni nem igazán tudok...

Ti hogy vagytok vele ?

16/l

2011. márc. 20. 16:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Én azzal a rokoni körrel inkább nem is találkozok, akiket utálok.Ennyire egyszerű, a probléma megoldása.

A szerzett rokonaimmal jóban vagyok,lehet velük jókat dumálni meg sörözni.:)

2011. márc. 20. 18:56
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
17:29-esnek valszeg nicsnek ilyen rokonai,vagy leragadt a 17.században...-.-"
2011. márc. 20. 19:34
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
akiket utálunk azok nem jönnek hozzánk, és mi se hozzájuk. ennyi. ha viszont mégis találkozok valamelyik féltesómmal a pokolba kívánom őket... bunkók, és csak azért utálnak, mert én elvileg mindent megkaptam, ők meg semmit. mondjuk ez nem így van, de hát mindegy.
2011. márc. 20. 19:36
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
Én is utálom az ilyeneket. Főleg, hogy mindig jön az unokatesóm, hogy hagyjam "Gétéázni", pedig utálom ha a gépemet piszkálják, és elb*ssza a karierem, mert felülirja a mentéseket. Aztán meg amikor csak ülni kell és hallagtni azt mégjobban utálom de én miután megettem a kajámat, bemegyek a szobámba és játszok. 15F
2011. márc. 20. 20:30
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
17:29 valőszínüleg egy rokon.
2011. márc. 21. 19:46
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy vettem észre 3féle rokonlátogatás van: Amikor vannak gyerekek is akikkel lehet játszani, ennek az első fél órája rossz, az "oldódás" utána már elvagyunk(persze nem mindig), aztán van amikor 7-8 éves gyerek van akivel nem nagyon tudok ellenni, meg a felnőttek akikkel szintúgy nem, de azért ott kell ülnöm, meg minden, vagy csak felnőttek, de úgy illik hogy ott üljek(na ez a legunalmasabb), valamint, amikor csak felnőttek vannak, de nem kell ott ülnöm(na ez a legjobb és ebből van a legkevesebb, gyakorlatilag soha:S), de pl. anyukám nagybátyja mindig tök jó történeteket mesél, úgyhogy az jó.

13/L

2011. márc. 21. 20:08
 17/24 anonim ***** válasza:
11%

19:46 mekkora :D

"17:29-esnek valszeg nicsnek ilyen rokonai,vagy leragadt a 17.században...-.-""

tehát a 17.század után utálni kell a rokonokat... gratulálok.

17:29nek k.rvára igaza van. egyébként majd kinövitek ezt a korszakot. amikor normálisabbak lesztek, nem fogjátok ennyire utálni a családotokat.

2011. márc. 21. 23:04
 18/24 anonim ***** válasza:
9%

Köszönöm 23.04.

pont erre akartam kilyukadni!

üdv!

17.29 voltam :)

2011. márc. 22. 18:58
 19/24 anonim válasza:
100%
Én is nagyon utálom :@ csak nálunk minden hétvégén ez megy -.-"
2011. márc. 24. 19:04
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

17 éves vagyok, és nem azért utálom a rokonaimat mert kamasz vagyok, hanem egészen kiskoromtól. Vagy nálam ilyen hamar kezdődött a pubertás?

Nem hiszem hogy ezzel nagylány lennék, vagy bármivel is fentebb álló, csak vannak bizonyos emberek, akiket nem vesz be a gyomrom. A rokonaim pont ilyenek...

És kedves 17:29 örülök hogy neked jó rokonaid vannak!:)

De van akiket elég sz.rházi alakokkal "áldott" meg a sors.

2011. márc. 24. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!