A boltban hány éves kortól adnak ki az embernek óvszert, ha azt szeretne venni? Megkérdezik mondjuk egy tinitől, hogy minek kell neki, vagy faggatják, esetleg rosszallóan nézik, megszólják?
ez olyan: akk. megkérdezheti hogy:
-minek veszel kenyeret?
-mire kell a zokni?
nem kérdezi meg senki örünek hogy vásáról valaki
:D
ki az a hülye, aki megkérdezi, hogy mire kell a koton?
na vajon mire? hogy a fejemre húzzam :D
nem korhatárhoz kötött a forgalmazása, így az elsős gyereknek is odaadják. oda kell, hogy adják.
A legjobb barátnőm egyszer fogadott arra h vesz egy csomag kotont,bement,levette a polcról,persze mindenki csak nézte,aztán ha hiszitek ha nem a pénztáros megkérdezte h minden az neki(14éves,de 12nek látszik kb)és aztán mondta semmi köze hozzá..
13L
Nyugi, szerintem az eladónak ez olyan, mintha eladna egy csomag rágót:)
Amúgy amikor én először vettem, én is tiszta zavarban volt csomó másik termék alá rejtettem, amire nem is volt szükségem:D Sőt még néha most is zavarban vagyok...pedig már 25 éves vagyok..még szerencse, hogy nem kell vennem (kisbabát várok ugyanis:D)amúgy ha lány vagy, akkor a terhességi teszt vétele sem lesz egyszerű feladat:D:D:D;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!