Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A boltban hány éves kortól...

A boltban hány éves kortól adnak ki az embernek óvszert, ha azt szeretne venni? Megkérdezik mondjuk egy tinitől, hogy minek kell neki, vagy faggatják, esetleg rosszallóan nézik, megszólják?

Figyelt kérdés
Amúgy nekem nem kell... nem akarok még nemi életet élni, csak szóba került, és érdekel, hogy mi a helyzet.
2011. márc. 19. 23:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

ez olyan: akk. megkérdezheti hogy:

-minek veszel kenyeret?

-mire kell a zokni?

nem kérdezi meg senki örünek hogy vásáról valaki

2011. márc. 20. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Hidd el, én már láttam olyat, hogy a 15 éveseknek alkoholt kiadnak
2011. márc. 21. 00:17
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

:D

ki az a hülye, aki megkérdezi, hogy mire kell a koton?

na vajon mire? hogy a fejemre húzzam :D

nem korhatárhoz kötött a forgalmazása, így az elsős gyereknek is odaadják. oda kell, hogy adják.

2011. márc. 21. 23:11
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

A legjobb barátnőm egyszer fogadott arra h vesz egy csomag kotont,bement,levette a polcról,persze mindenki csak nézte,aztán ha hiszitek ha nem a pénztáros megkérdezte h minden az neki(14éves,de 12nek látszik kb)és aztán mondta semmi köze hozzá..

13L

2011. márc. 22. 17:40
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó: és a barátnődnek igaza is van, még ha csak fogadásból is vette. 1) A pénztárosnak mocskosul nincs köze hozzá, hogy ki, miért vesz óvszert. 2) A véleményét meg egészen nyugodtan tartsa meg magának, jó eséllyel ugyanis az egyszeri vásárlót egyáltalán nem érdekli.
2011. márc. 23. 17:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, szerintem az eladónak ez olyan, mintha eladna egy csomag rágót:)

Amúgy amikor én először vettem, én is tiszta zavarban volt csomó másik termék alá rejtettem, amire nem is volt szükségem:D Sőt még néha most is zavarban vagyok...pedig már 25 éves vagyok..még szerencse, hogy nem kell vennem (kisbabát várok ugyanis:D)amúgy ha lány vagy, akkor a terhességi teszt vétele sem lesz egyszerű feladat:D:D:D;)

2011. márc. 28. 15:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Óvszerállatkák ... ááhhww *-* :) ♥
2011. dec. 25. 22:57
 18/19 Dorisz0724 válasza:
Osztálytársam vett (12/F) és felfújta kiránduláson Ofőnk szeme láttára az Ofőnk fia kérdi mért nem adott neki is a srác lufit xD szerintetek?
2017. ápr. 11. 23:34
 19/19 anonim válasza:
Én annó 14 évesen kisboltba mentem be és ott vettem, csak én meg az eladó voltunk bent és rákérdezett hogy miért kell, én rámosolyogtam és azt mondtam a házibulihoz kell lufi kifizettem és tovabbmentem, azota dm-ben veszem és kiadják.
2023. aug. 2. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!