Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmenjek a kirándulásra?

Elmenjek a kirándulásra?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnök kitalálta,hogy idén menjünk vmi erdőbe és aludjunk ott sátorban!Sztem ez a legnagyobb hülyeség,amit ember ki tud találni...

Mégis mit lehet ott csinálni?Nézni a fákat?

Én nagyon nem akarok menni,mert vasalom a hajam és ahhoz kell áram,ami valószínűleg ott nem lesz.Sátorban én biztos nem fogok aludni,mert ki tudja,mi/ki támad meg minket...

Minden osztály képes menni normális helyekre,csak mi nem -.-

Ez az utcsó közös osztkir-ünk,szóval nagyon jónak kéne lennie,de így...

14//L

2011. márc. 16. 07:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
72%

te egy hisztis városi liba vagy és most bocsánat a kifejezésért: ) nem értem h. miért halsz bele ha max 3 napig nem vasalod a hajad.Szerintem meg jó ötlet: ) Jobb mint a miénk h. megyünk a plázába...oda is kb. 5 lány.;)

Ti meg a természetbe...amugy meg sok mindent lehet csinálni.A közösséget nézd ne a helyet.Ebből azt vettem ki h. te egy 5 csillagos hotelbe szeretnél menni jó kajákat enni,medencézni meg tv-zni.

Szerintem menj el.Utolsó alkalom,hogy az iskolán kívül együtt tudjatok lenni és egy jó nagyot beszélgessetek.

A te döntésed.Én elmennék a helyedben: D

2011. márc. 18. 15:51
 32/38 anonim válasza:
86%
NEEEEEEEEEEEE!! -.-
2011. márc. 18. 18:10
 33/38 anonim ***** válasza:
85%
egy elkényesztett hülye piccsa vagy. :D Gyereket ugye nem akarsz?:'D
2011. márc. 18. 23:39
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

ez most komoly? és mi lenne veled,ha nem lenne többé áram? meghalnál?

már ne is haragudj de nagyon gáz vagy. Szerintem nagyon király lenne és ha nem lennél ilyen kényes városi csaj akkor élveznéd is. Imádok sátorozni szerintem a legkirályabb dolog.

14/L

2011. márc. 26. 14:52
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

azt mondom neked hogy véletlenül se menj el.

1. nem tudod hogy néz ki egy erdő.

2. a sátorban dögmeleg lesz

3. éjszaka letámad egy mosóhód (a feje hód a test mosómedve)

, és kitépi az összes szál hajadat, ami szörnyűbb annál is hogy nem lesz áram hogy wifi legyen hogy kirjad a faszbukra hogy mikor kakkantottál a wc deszkára

2011. ápr. 12. 21:18
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

nincs tv??jézusoooooom..hogy fogod ezt túlélni??????

mi 1 hétig voltunk táborba.és nem volt tévé se számítógép se semmi ilyesmi.nem is gondoltunk rá a jó programok miatt

2011. ápr. 21. 12:22
 37/38 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező, elég sokan lehordtak már, amit egyébként meg is értek, de én csak elmondanám a véleményemet. Szerintem az ilyen kirándulások a legjobbak, semmi felesleges kütyü, csak a barátok, a jó társaság. Régen minden nyáron jártam cserkésztáborba, egy hétig mindenféle elektromosság nélkül nap közben túrázni, este a tábortüzet körbeülve énekelni, sátorban, esetleg egy szénapadláson aludni a legjobb dolog a világon! Sajnos két éve már nem járok el, de tavaly mesélték, hogy az egyik csaj vitte a hajvasalóját...azt hiszem mondanom sem kell, hogy rendesen körberöhögték xD

Természetesen egy ilyen táborba önként és dalolva szokás jelentkezni. Ha az osztályotok nem vevő az ilyen kirándulásokra, akkor nincs értelme, de ha csak te vagy ilyen kényes, akkor szerintem legalább a közösségért megérné elmenni. Ha végképp nem akarsz, akkor pedig nem mész, nem tudom, ezen mi a kérdeznivaló. Azt viszont bizton állíthatom, hogy hatalmas élményből maradsz ki, ha kihagyod:)

2011. ápr. 21. 22:31
 38/38 anonim ***** válasza:
ilyen ember TÉNYLEG nincs :||
2011. ápr. 22. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!