Ilyen állapotban is elmenjek, vagy inkább kúráljam magamat továbbra is itthon?
Holnap osztálykirándulásra megyünk - illetve csak mennék -, mert nagyon megfáztam még szombaton. Tegnap voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy elvileg mehetnék, ha jobban leszek, de nem érzem nagyon jól magamat. Átgondoltam, és nem biztos, hogy minden nap tudnék több kilométert túrázni, várakat, múzeumokat nézni. Ha pedig nem vagyok jól, akkor csak kínszenvedés az egész. :S Viszont a pénzt, amit befizettünk, már nem kapjuk vissza. (Igaz, hogy Anyukám azt mondta, hogy ne foglalkozzak a pénzzel, mert az egészség a legfontosabb, de tudom, hogy nagyon nagy kár lenne, ha elveszne az a befizetett összeg.)
Ti mit tennétek a helyemben? Pakoljak össze, és majd holnap reggel eldöntjük, hogy megyek -e, vagy sem? Viszont ha nem megyek, még ma este telefonálni kell az osztályfőnöknek, hogy ne számítson rám. :(
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!
Az a gond, hogy megoldhatatlan lenne, ha csak holnapután csatlakoznék hozzájuk, mert több 100 km-re megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!