Most mit csináljak? Elmenjek vagy sem?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 13/L vagyok és pár hete beszélgetek egy fiúval aki "mássági" dolgokkal küzd. Abszolút intelligensen szóltam hozzá mindenhez és segítettem neki. Hogy jobban megbízzon bennem ráadtam még néhány évet az életkoromra. Tudom, nagy felelősség volt, de úgy vélem sikerült segítenem neki. És ez olyannyira sikerült, hogy barátok lettünk, és most szeretne találkozni velem. Nem tudtam mit mondani, hát igent feleltem. Ezek után nem is tudom mit csináljak. Adottságaim megvannak ahhoz, hogy hihető legyen az életkorom, de egyszerűen nem tudnék vele tisztességesen beszélgetni. Ha elmondanám a titkot, szerintem egy világ omlana össze benne és ezt nagyon nem akarom mivel egy fontos döntést kell meghoznia. Ebben szeretném kérni a segítségeteket.2010. máj. 19. 13:45
1/9 anonim válasza:
nyugodj meg tényleg nem volt szép hogy hazudtál neki hogy mebizon benned. de csak add magad és az a lényeg sok sikert
2/9 anonim válasza:
Háát ez nem ilyen egyszerű, hogy mondd meg neki az igazat!!!! az attól függ mennyire súlyos gondjai vannak!! Szerintem ne találkozz vele, és mondd el neki elöbb valahogy.... semiképp se menj oda úgy hogy azt hiszi te több vagy mint amennyi igazából...
3/9 anonim válasza:
vagy nem is tudom... nagyon lassan és apránként készísd fel rá és csak a legvégén mondd el neki az igazat!
4/9 anonim válasza:
a fiú hány éves?
és te mennyinek montad magad?
próbáldd neki fioman elmondani,h igazából nem is annyi vagy amennyit mondtál...
de ha a teljes történetet nm tudom többet nem tudok segíteni...
5/9 A kérdező kommentje:
Megtennéd, hogy írsz nekem egy e-mailt? Nem szeretném ide felrakni, nehogy magára ismerjen.
2010. máj. 23. 18:56
6/9 anonim válasza:
az gáz lenne ha fiu 17 éves vagy több :D
Nyugodtan leírhatod 0,0045% hogy megtalálja kérdés és még add hozzá hogy felis ismer..:)
ha 1-1,5 évvel többet mondtál az nembaj de ennél több akkormondmeg neki
7/9 A kérdező kommentje:
A fiú 19 én meg 17-nek mondtam magam. :/
2010. máj. 24. 11:24
8/9 anonim válasza:
úha azért a 13, nm úgyanaz amennyi a 17 :o
9/9 anonim válasza:
az előző vagyok, egyben a 16:57-es nekemmondtad,h írjak e-mailt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!