Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmenjek a kirándulásra?

Elmenjek a kirándulásra?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnök kitalálta,hogy idén menjünk vmi erdőbe és aludjunk ott sátorban!Sztem ez a legnagyobb hülyeség,amit ember ki tud találni...

Mégis mit lehet ott csinálni?Nézni a fákat?

Én nagyon nem akarok menni,mert vasalom a hajam és ahhoz kell áram,ami valószínűleg ott nem lesz.Sátorban én biztos nem fogok aludni,mert ki tudja,mi/ki támad meg minket...

Minden osztály képes menni normális helyekre,csak mi nem -.-

Ez az utcsó közös osztkir-ünk,szóval nagyon jónak kéne lennie,de így...

14//L

2011. márc. 16. 07:58
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Abban igazatok van,hogy szeretek vásárolgatni(mint minden lány),de elkényeztetve nem vagyok.

Azért akarom vasalni a hajam,mert vasalt haj nélkül még a legjobb barátnőim sem láttak,nem fogok úgy elmenni,mint vmi őrölt...

2011. márc. 16. 15:06
 12/38 anonim ***** válasza:
91%

Jajj istenem nem vasalod a hajad??tragédiaaaa!!

Nem is beszélve arról hogy majd kis állatkák fognak titeket megenni!!Pók istenem féleeek.Mintha a te szobádba nem lennének..

Ne hogy azt mond hogy nincs mert nincs egy olyan szoba ahol nem lenne.Maximum nem látod őket.

Én annak örülnék ha elvinnének minket ilyen helyre..

2011. márc. 16. 15:08
 13/38 anonim ***** válasza:
93%

Elég szégyellni való dolog, ha nem mersz kiállni a saját, természet adta hajaddal.

De igenis p*csa vagy, pont a haj téma miatt. Mi az utolsó kirándulásunkon élményfürdőben voltunk, ott meg vizes lett a hajunk, aztán jaj, hajóval mentünk haza, és mindenkinek ott száradt meg. Még aki vasalta is a haját, őt se érdekelte.

Amúgy meg ne menj el, csak rontanád a levegőt!

2011. márc. 16. 15:09
 14/38 anonim ***** válasza:
92%

Ha jó a szervezés, iszonyú jól lehet szórakozni. Az osztálykirándulás nem szokott olyan hosszú lenni (sajnos), úgyhogy ha előtte hajat mosol, kivasalod, ki fogod bírni pár napig.

Voltam egy táborban, ahol erdőben sátoroztunk, a cuccunk hátizsákban. Víz csak ivóvíz volt, max fog- és arcmosásra lehetett használni, áram nyilván nem volt, egy hét alatt kétszer fürödtünk - egy bányatóban és a Balatonban. És annyi szuper program volt, nagyon jól összekovácsolódott a társaság. Pár ember nem élvezte csak - nem tudtak rendesen sminkelni, hajat vasalni és telefont tölteni.

Nem fog senki megtámadni a sátorban, viszel matracot/polifoamot és hálózsákot, behúzod a sátorajtót és békékben alszol. Az osztálytársaid meg csak kibírják pár napig a vasalatlan hajad látványát...

2011. márc. 16. 15:10
 15/38 anonim ***** válasza:
89%

És mivan akkor a strandon???

Jujj vizes lesz a hajam...nem fogok bemenni a vízbe sőt strandolni se..

Majd meg szárad..Most erre nagyon figyelj amit mondok:

Van egy barátnőm.Ő is vasalja a haját szinte naponta otthon meg is szárítja amikor hajat mos.De tavaly elmentünk táborba és betervezte hogy hozza a hajvasit meg a hajszárítót.És mi történt??Otthon hagyta.1 egész hetet kibírt a hajvasaló nélkül.Amikor fürödtünk a tóban akkor ő is jött.Vizes lett a haja.Kint maradtunk és megszáradt neki.

Mi a kiránduláskor(táborban) annak örültünk amikor a fiuk vízzel locsolták a RUHÁNKAT.Hamar megszáradt és nem lett semmi bajunk.

2011. márc. 16. 15:17
 16/38 anonim ***** válasza:
91%

Mennyi ideig tartana?

Tök jó bulinak tűnik, ha az osztályod jó(gondolom az, mivel olyannak említed őket, akikkel érdemes egy jó kirándulásra menni), biztosan tudtok majd szórakozni. Nem tudod kivasalni a hajadat? Aaaajj, ezt aztán a probléma. Azt hiszed, nem egy leszel a sok közül? Akkor ki kell, hogy ábrándítsalak...

Tudod, mi támadhat meg titeket? Az eső, tehát én vinnék valami dobozt, amibe a telefont lehet tenni. Vagy persze a baltás gyilkos, de lehet, nem kellene annyi tinihorrort nézni.

A 8.-os osztálykirándulásunkon mi ilyen senkiföldjére mentünk, mondogattuk, hogy mekkora szar ez már, de aztán rájöttünk, hogy jó volt azért ;D

2011. márc. 16. 15:23
 17/38 anonim ***** válasza:
93%
Jézus. Nem tudod kivasalni a hajad. Micsoda problémák.
2011. márc. 16. 15:32
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
Mi mit meg nem tennénk h az o.főnk elvigyen egy ott alvós osztálykirándulásra..
2011. márc. 16. 17:33
 19/38 anonim ***** válasza:
91%
Akkor ne menj. Ennyi ...
2011. márc. 16. 17:44
 20/38 anonim ***** válasza:
93%

Na figyelj:

Szerintem nem az erdő kellős közepére mennétek kirándulni hanem egy kijelölt táborhelyre ahol SEMMI nincs (tehát olyan dolog ami megtámadna téged).

Egy kis elkényesztetett p*csa vagy aki nem bír ki 1 éjszakát az erdőben.

2011. márc. 16. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!